Neler yeni

Merak Ettikleriniz & Sormak İstedikleriniz

• Konu Sahibi Konu Sahibi murat
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Merhaba. Ben telefonumu 12.4 sürümünden 12.4.2'ye güncellemek istiyorum (12.4'te jailbreak yapmadım). Fakat güncelleme boyutu sadece bir ara sürüm olmasına rağmen 2.32 GB görünüyor (Sanırım OTA yoluyla 12.4.2'nin tamamını indiriyor). Normalde bu kadar büyük indirmezdi diye hatırlıyorum, bir sorun olur mu ki?

MiscSetting deneyin birde.

Kardeşim çalışan sürümü bulmak oldukça zor oldu, ama sonunda buldum teşekkürler işe yaradı
831c6adce1f93d3ff8376dd59a5c7374.jpg
1e6eedbefad2117c38e53a9f6179fafe.jpg

Merhaba geosnow reisin bu paylaşımını bize çevirebilecek biri var mı? İcloud aktivasyon işlemini geçebilecek miyiz

Culvert çok güzel çalışıyordu ama bir türlü sağlam repo bulamadım. Yardımcı olur musunuz?

Merhaba, ayarlarda tweakler gözükmüyor forumda yaptığım aramalardaki yöntemlerde fayda etmedi .Tweaklerin hepsi çalışıyor ama görün müyor yardım lütfen?

İyi forumlar. Arkadaşlar yeni garantili telefona jailbreak yapsak garanti açısından sorun teşkil eder mi? Veya varsa bu tarz şekilde bir jailbreak değerli bilgilerinizi bekliyorum

İyi forumlar. Arkadaşlar yeni garantili telefona jailbreak yapsak garanti açısından sorun teşkil eder mi? Veya varsa bu tarz şekilde bir jailbreak değerli bilgilerinizi bekliyorum

Garanti açısından bir sorun oluşturmaz. Cihazın servislik bir sorunu oluştuğunda restore yaparak cıhazı sıfırlamanız halinde jb ile ilgili her şey cihazdan silinir.

İphone xr-12.3 için jailbreak yüklemeye çalışıyorum unCover fakat impactor ile yükleyip telefondan uygulamaya girdiğim zaman "unsupported" yazıyor eksik olan ne acaba ?

futurerestore ile downgrade yapmaya çalışırken telefon kapanıp açıldı ve sürekli yeniden başlatılıyor elmada kaldım sanırım. Ne yapmam gerek kurtarabilir miyim son sürüme geçmeden? ( yardım bölümüne konu açamıyorum )

futurerestore ile downgrade yapmaya çalışırken telefon kapanıp açıldı ve sürekli yeniden başlatılıyor elmada kaldım sanırım. Ne yapmam gerek kurtarabilir miyim son sürüme geçmeden? ( yardım bölümüne konu açamıyorum )

Tam olarak yaptığınız işlemi anlatır mısınız hangi sürümden hangisine + cihaz modeli. Bir de 10 dakikaya kadar bekleyin bazen elmada kaldık sanıyoruz.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Geri