Kuramıyorum derken? hangi hatayı alıyorsun?Merhaba,şuanki iphone telefonumda jailbreak kurulu ve bir ipa dosyası yükledim ancak kuramıyorum.Cydia İmpactor dışında ios 12 de çalışan bir uygulama varsa yardımcı olun lütfen.
Kuramıyorum derken? hangi hatayı alıyorsun?Merhaba,şuanki iphone telefonumda jailbreak kurulu ve bir ipa dosyası yükledim ancak kuramıyorum.Cydia İmpactor dışında ios 12 de çalışan bir uygulama varsa yardımcı olun lütfen.
![]()
![]()
Ayarlardaki 1 yazısını SkinnySettings ile kapatan varmı acaba ?
Tapatalk Pro kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Merhaba,şuanki iphone telefonumda jailbreak kurulu ve bir ipa dosyası yükledim ancak kuramıyorum.Cydia İmpactor dışında ios 12 de çalışan bir uygulama varsa yardımcı olun lütfen.
Relocate kullanabilirsiniz ücretsiz.Arkadaşlar bu tweaki pro kullanabileceğimiz bir repo var mıdır çin kaynaklı olduğu için alamıyorum da almak da istemiyorum bilgileri girip
Veya fake gps için kullandığınız alternatif tweak var mı ?
Cydia impactor sorunuz çalışıyor. Hata aldığınız yeri yazın yardımcı olalım.Merhaba,şuanki iphone telefonumda jailbreak kurulu ve bir ipa dosyası yükledim ancak kuramıyorum.Cydia İmpactor dışında ios 12 de çalışan bir uygulama varsa yardımcı olun lütfen.
Arkadaşlar ben de ios 11.3.1 jb yüklü iphone 7 + var şimdi onu ios 12.2.1 yükseltip sonra jb yapmak istiyorum ama birincisi sosyayı bulamadım ikincisi menual neadıl uodate yapıcam birde görme engelim var zor okuyup yazıyorum araştırmamda zor biraz bilgi verebilecek varmı
[automerge]1565295946[/automerge]
arkadaşlar bazı kelimeler hatalı yazmışım kusura bakmayın bazen yazdığımı göremiyom
yok hocam almadım
[automerge]1565298269[/automerge]
telefon üzerinden uncdover la jb yaptım
S.a telefon jbli cihaz tel kapaninca actigimda jb yapabilmek icin 40 takla atiyorum bunun bi kolayi varmi Allah askina sunu yap sole yap olsun bitsin gibi ? Tesekkurler
Telefonun içeriğini fotoğraflar, müzikler, videolar hatta uygulamaların yedeğini alıp, yani icloud yedeği alıp, sonra telefonu sıfırlamak ve yaklaşık 10-15 gün sonra geri yüklemek istiyorum. Jailbr ak kaybetmeden Nasıl yaparım? Münkünse tweakleri de geri yüklemek istiyorum.
ÖnemliS.a telefon jbli cihaz tel kapaninca actigimda jb yapabilmek icin 40 takla atiyorum bunun bi kolayi varmi Allah askina sunu yap sole yap olsun bitsin gibi ? Tesekkurler
Tema programı yükledinizmi (snowboard veya ithemer)Telefonu jailbreak yaptım terk ve tema indiriyorum ama uygulamıyor neden ? Nasıl yapabilirim
hemen yüklüyorum bide benim kredi kartı bilgileri mobil banka giriş yapınca felan sıkıntı olur mu ?Tema programı yükledinizmi (snowboard veya ithemer)
hemen yüklüyorum bide benim kredi kartı bilgileri mobil banka giriş yapınca felan sıkıntı olur mu ?
Shadow yüklüyorum o zaman
[automerge]1565313304[/automerge]
Yükledikten sonra nerden bakıcam ona
Mobil bankacılık uygulaması kullanıyorsanız orda görebilirsiniz. Ödeme dolar üzerinden tahsil edilir. Bankanın o anki kuru ne ise onun üzerinden ücretlendirilesiniz. Ek vergi söz konusu değil.Arkadaşlar merhaba. Packix reposundan portraitxi tweakini kartla satın aldım. (Paypal kullanmadan) telefonuma hiçbir onay mesajı vs. Gelmedi. Ne kadar ödediğimi de göremiyorum. Sorum Acaba yurtdışı alışverişi olarak herhangi bir ek vergi konur mu üstüne? Yoksa direk dolar kuru üzerinden hesabımdan tl olarak mı çekilir? Tweak 5 dolar. Kura göre 28 tl ediyor ortalama. Hesabımdan direkt 28 tl mi çekilir yoksa üzerine ek ücretler yansır mı? Bilen birisi yardımcı olursa sevinirim.
İgameguardian satın almak istiyorum fakat bir türlü yapmadım benim yerime başkası alsa ödemesini yapsam yöneticilerden biri yardımcı olabilirmi
Shadow yüklüyorum o zaman
[automerge]1565313304[/automerge]
Yükledikten sonra nerden bakıcam ona