Neler yeni

Merak Ettikleriniz & Sormak İstedikleriniz

• Konu Sahibi Konu Sahibi murat
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Uygulamaya özel çözünürlük ayarlama vardı, sanki öyle hatırlıyorum. Seçtiğimiz uygulamaların ekrana göre scalesini ayarlıyorduk. Hatırlayabilen ya da bilen var mı ?
System infodan sorunsuz bi şekilde çözünürlük değiştirip sorunsuz kullanıyorum fakat oynadığım oyuna girince çözünürlüğü berbat oluyor, hiçbişey net olmuyor, bunun bi çözümü var mı ?
Evet adını hatırlamıyorum @omeraksoy biliyordu sanırım görürse mesajı cevaplayacaktır.

Android oyun cluptan falan iphone a nasıl oyun yükleyebilirim apk yüklemeye yarayan tweak var mı

iOS’a Apk yüklemezsin

Merhaba arkadaslar Iphone XS jailbreaksiz tweak kurmak istiyorum AppValley ve ya Tuttuapp Vip apstore dan VIP Üye olunca...Appler 1 hafta sonra siliniyo mu tekrar kurmak zorundamiyim ?

ve ya baska bilidniz taktikler varmi Jailbreaksiz tweak kurmak icin...tskler

Merhaba arkadaslar Iphone XS jailbreaksiz tweak kurmak istiyorum AppValley ve ya Tuttuapp Vip apstore dan VIP Üye olunca...Appler 1 hafta sonra siliniyo mu tekrar kurmak zorundamiyim ?

ve ya baska bilidniz taktikler varmi Jailbreaksiz tweak kurmak icin...tskler
Developer Hesabımız ile bazı özel IPA'ları sunuyoruz. (1yıl) İmzalı konuyu inceleyin

0fce29bde4c5a10f77b462350d5dac2b.jpg
54a697cd4f1a7a37c9e2883c0e297f40.jpg

Ayarlardaki 1 yazısını SkinnySettings ile kapatan varmı acaba ?

Tapatalk Pro kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

SkinnySettings tweaki bu uyarıyı kaldırır fakat güncelliği konusunda bilgim yok. bakabilirsin

5c21e349d54b7f180f775d17f4b1fe89.jpg

da57d850a7ae0ca3e3bc28078416db04.jpg
46a8c31954128dd2c6e8e452c759a757.jpg

Murat bey bahsetmiş olduğunuz tweak sorunsuz ama seçenekler çok fazla ve bütün seçenekler Türkçeye çevirdim uyguladım olmadı respring seçeneği yok ondan kaynaklanır mı

Murat bey bahsetmiş olduğunuz tweak sorunsuz ama seçenekler çok fazla ve bütün seçenekler Türkçeye çevirdim uyguladım olmadı respring seçeneği yok ondan kaynaklanır mı

Tweak çalışıyorsa, Respring veya reboot gerekir ayarların aktif olması için.

Hide Badge on Software Update seçeneği

Respring yada reboot gerekebilir

Oyunlar için hile yapmak istiyorum her ne kadar arattıysam igameguardian ücretsiz reposunu bulamadım DLG reposunu verebilşrmisiniz

Henüz uğraşıyorum bende gitmedi yardımlarınız işe yaradığında hepinize dua edeceğim ツ

Oyunlar için hile yapmak istiyorum her ne kadar arattıysam igameguardian ücretsiz reposunu bulamadım DLG reposunu verebilşrmisiniz

Telefonumun sarj soketinde sıkıntı vardı kulaklığı algılamıyordu çeviriciyle kullanıyordum her şeyi orjinal jbl t200 kulaklığım falan,sonra sarj soketini değiştirdikten sonra yine aynısı oldu orjinal soket takıldı 3 gün sonra yine aynı problem.Baktırdım ses entegresi çalışıyor,anakart problemsiz sarj falan alıyor soket sıkıntı yok ama gel gelelim görmüyor arada görüyor kafasına göre adam da dediki yazılımı dene atmayı dedi android kullanıcısıydım uzun bir süre hard reset atmayı bunda bilmiyorum hard reset nasıl atılır ?

@eren078 hard reset cihazın yeniden başlatılması işlemidir. Servisin size önerdiği yeniden mevcut aynı sürüm yazılımın yüklenmesi veya mevcut yazılımın güncellenmesi.
Mevcut sürümü güncellemek ve yazılımı yüklemek için konu linkini inceleyin.

@eren078 hard reset cihazın yeniden başlatılması işlemidir. Servisin size önerdiği yeniden mevcut aynı sürüm yazılımın yüklenmesi veya mevcut yazılımın güncellenmesi.
Mevcut sürümü güncellemek ve yazılımı yüklemek için konu linkini inceleyin.
12.3.1 var bu sürümde kalmak istiyoum jb için nasıl aynı yazılımı atıcam ki imzaları kapanmış

Merhaba arkadaslar iphone 5 10.3.4 surumlu cihaza jailbreka yapmaya calisiyorum ama bi turlu bulamiyorum.Cydia impactor de hata veriyo.Telefondan yukleyince de filza ile acmam gerekiyor ama filza yok.Jailbreak olmadan filza nasil yukleyebilirim.Simdiden tesekkurler :)

10.3.4 sürüm güncellemesi yeni oldu bildiğim kadarı ile geliştirici jailbreak güncellemesi yapmadı.sürümünü 10.3.3 e çekerse H3lix ile jailbreak yapabilirsin

Merhaba arkadaslar iphone 5 10.3.4 surumlu cihaza jailbreka yapmaya calisiyorum ama bi turlu bulamiyorum.Cydia impactor de hata veriyo.Telefondan yukleyince de filza ile acmam gerekiyor ama filza yok.Jailbreak olmadan filza nasil yukleyebilirim.Simdiden tesekkurler :)

Cihazınızın sürümünü 10.3.3 düşürün ve Konu linkinden sürümünüze uygun jb aracını kullanın.

Merhaba,şuanki iphone telefonumda jailbreak kurulu ve bir ipa dosyası yükledim ancak kuramıyorum.Cydia İmpactor dışında ios 12 de çalışan bir uygulama varsa yardımcı olun lütfen.

Geri