Neler yeni

Merak Ettikleriniz & Sormak İstedikleriniz

• Konu Sahibi Konu Sahibi murat
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
İos 12.2 jb li cihazim lakin Appadmin ve appstoree++ ile uygulamalar eski versiyonunu indiremiyorum o oyunun acill eski sürümüne dusmem lazım peki arkadaşımda jailbreak li o oyunun eski sürümüne dusebiliyo eski sürümüne düşüp oyunu bana ipa şeklinde atması mumkunmu bı yöntem varmı , son şansım bu umarım yöntemi vardır lütfen yardım edin

İos 12.2 jb li cihazim lakin Appadmin ve appstoree++ ile uygulamalar eski versiyonunu indiremiyorum o oyunun acill eski sürümüne dusmem lazım peki arkadaşımda jailbreak li o oyunun eski sürümüne dusebiliyo eski sürümüne düşüp oyunu bana ipa şeklinde atması mumkunmu bı yöntem varmı , son şansım bu umarım yöntemi vardır lütfen yardım edin

Bu kadar acil Şu oyunu çok merak ettim.

Oyunu İpa ya dönüştürüp size gönderdiğinde oyunu yükleyebilmeniz için arkadaşınızın appstore hesabı ve şifresini de size söylemesi gerekli aktif edebilmeniz için.

Bu kadar acil Şu oyunu çok merak ettim.

Oyunu İpa ya dönüştürüp size gönderdiğinde oyunu yükleyebilmeniz için arkadaşınızın appstore hesabı ve şifresini de size söylemesi gerekli aktif edebilmeniz için.
Hocam peki ipaya nasıl dönüştürecek PC aracı ile büyük ihtimal ama nasıl ?

Beyler 5s kullanıyorum ve ne downgrade ne de güncelleme yapamıyorum hem telefondn hemde bilgisayardan denedim ama olmuyor.I Tunes ta son sürüm

İnceledim hocam ama bu klonlama ama bana en sondaki işlemdeki zip şeklinde upload edip mi atacak ? Hocam arkadaş a atıyorum forum linki şu şekil yapacan diyom , bana gülüyor hayatta yapamam diyor daha kolay yokmu ? Bu beceremez bunu , sizden istesem zamanınız varsa jbli ise cihaz oyunu o sürümüne düşüp dediğiniz yöntemle yapıp atmanız mümkünmudur hocam ? Vaktiniz varmidir çok önemli benim için cidden çekinerek bu talepte bulundum yinede herşey için teşekkür ederim

Son düzenleme:
İnceledim hocam ama bu klonlama ama bana en sondaki işlemdeki zip şeklinde upload edip mi atacak ? Hocam arkadaş a atıyorum forum linki şu şekil yapacan diyom , bana gülüyor hayatta yapamam diyor daha kolay yokmu ? Bu beceremez bunu

Şimdi inceledim bende, çıkartacağın ipa dosyası diğer cihazda id sıkıntısı olşuturuyor.
İşlem için dev hesabı gerekiyor.
Veya tweakların güncellenmesini bekleyeceksin.

Şimdi inceledim bende, çıkartacağın ipa dosyası diğer cihazda id sıkıntısı olşuturuyor.
İşlem için dev hesabı gerekiyor.
Veya tweakların güncellenmesini bekleyeceksin.
Tmm dir hocam sana çok çok teşekkür ederim zaman ayirdigin için bana ilgi ve anlayışın içinde minnettarım sağolasın

Merhaba arkadaşlar, forum düzenini korumak ve karmaşık bir hal almaması adına, ufak-tefek soru(n)larınız için yeni konu açmak yerine bu başlık altına yazabilirsiniz.

Tweak istekleri için, Tweak İstek formunu kullanabilirsiniz.

Cydia böyle diyor zorla sileo kullandırtıyor ne yapmalıyım?

Ekli dosyalar

• C5BBB054-08B6-43C2-AE7D-20CE07DD8D69.png
    C5BBB054-08B6-43C2-AE7D-20CE07DD8D69.png
    375.5 KB · Görüntüleme: 12
Merhabalar. iTunes yedekleme şifresini jailbreak ile devre dışı bırakmak veya kırmak mümkün mü? Teşekkürler

7db0316832110729fe777785426070f0.jpg
834866104ca2bbebe4a1bbf92e172b61.jpg
0ab195811d524945f3470c65e08adcbb.jpg

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
[automerge]1561379105[/automerge]
hepsini kapattım resping yaptı yine aynı
[automerge]1561379695[/automerge]

resping yaptı hepsi kapalı olmasına rağmen yine aramada aynısını yapıyor ekstra bişey yapmadım bi anda oldu anlamadım gitti uncoveri kapatıyorum düzeliyor

Aynı sorun bende de var bir çözüm bulabildinizmi.

Arkadaşlar jailbreak yaptıkdan sonra telefon aramalarında ses ve titreşim gelmemeye başladı birde arama yaparken hoparlör açamıyorum.

Arkadaşlar jailbreak yaptıkdan sonra telefon aramalarında ses ve titreşim gelmemeye başladı birde arama yaparken hoparlör açamıyorum.

Jb devre dışı iken sorun yoksa unc0ver ayarlardan restore rootfs açarak restore yapın. İşlemi 3-4 kez tekrarlayın.
Tüm tweak ve ayarları silinir.

Jb devre dışı iken sorun yoksa unc0ver ayarlardan restore rootfs açarak restore yapın. İşlemi 3-4 kez tekrarlayın.
Tüm tweak ve ayarları silinir.
Jb nasıl devre dışı bırakılıyor bilmiyorum birde restore yaptığımda jailbreak kalkacak mı yoksa sadece tweaklermi silinecek

Jb nasıl devre dışı bırakılıyor bilmiyorum birde restore yaptığımda jailbreak kalkacak mı yoksa sadece tweaklermi silinecek

Cihazı kapatıp açtığınızda jb devre dışı kalır.
Restore yaptığınızda tweaklar silinir cydia kalır cihazda fakat çalışmaz. Tekrar jb yapmanız gerekir.

@Mroyuncutr Evet crack repoları yüklemişsiniz. Cihazı restore edin.

Yeni alacağım cihazın iOS 12.1.2 veya önceki sürüm olduğunu nasıl anlayabilirim? Sıfır cihaz olarak alırsam.

Bu uyarıyı neden aldığımı anlayamadım. Foruma baktım arkadaşlar ama anlamadım.

Ekli dosyalar

• 512BA6E6-EEBD-4871-89CB-FA80DECEB448.png
    512BA6E6-EEBD-4871-89CB-FA80DECEB448.png
    69.6 KB · Görüntüleme: 13
Geri