Neler yeni

Merak Ettikleriniz & Sormak İstedikleriniz

• Konu Sahibi Konu Sahibi murat
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
arkadaşlar merhaba ben jailbreak yaptığımdan ber iinstagrama girince çok geç açılıyor ve arkaşlarımın gönderdiği dm den video ve fotolar donuyor instayı sonlandırmak zorunda kalıyorum yardıcı olurmusunuz

AudioRecorder 2 eskiden ekranın sağ üstüne çift tıklayınca açılırdı şimdi bütün ayarları eskisi gibi açık olmasına rağmen çift tıklamaya cevap vermiyor.

FingerTouch tweakinde 1 defa dokunmayı kapatmama ve respring atmama rağmen ilk ayarlandığı gibi dokunur dokunmaz tuş kilitliyor.

Kısacası değişik bir durum var şuan telefonumda. Çözüm için yardımcı olursanız sevinirim.

Apple Müzik üyeliğinin bittiği gün bütün müzikler iclouddan siliniyor mu ya da süreç nasıl işliyor bilen var mı acaba?

Sent from my iPhone using Tapatalk

Sorun neydi hocam?

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

9d574637b7c757e4d5559a9ba154b3bd.png

f6d370de03ccda4ca0346834119ced39.jpg

fe6b5d37bbe0365e46c7f77211577be0.jpg

Kurulmuyor kardeş

AudioRecorder 2 eskiden ekranın sağ üstüne çift tıklayınca açılırdı şimdi bütün ayarları eskisi gibi açık olmasına rağmen çift tıklamaya cevap vermiyor.

FingerTouch tweakinde 1 defa dokunmayı kapatmama ve respring atmama rağmen ilk ayarlandığı gibi dokunur dokunmaz tuş kilitliyor.

Kısacası değişik bir durum var şuan telefonumda. Çözüm için yardımcı olursanız sevinirim.
iCleaner Pro'ya girip, sol alttaki + işaretine tıkla. Ayar dosyaları olması lazım, baştan 4. sanırım. Bahsettiğin Tweak'lerin ayar dosyalarını bul ve sil. Sonrasında Cydia'ya gir, ister Tweak'leri kaldırıp tekrar kur. İstersen de Yeniden kur de. Sıfır kurulum gerçekleşecektir, sonrasında istediğin ayarı tekrar verebilirsin.

iCleaner Pro'ya girip, sol alttaki + işaretine tıkla. Ayar dosyaları olması lazım, baştan 4. sanırım. Bahsettiğin Tweak'lerin ayar dosyalarını bul ve sil. Sonrasında Cydia'ya gir, ister Tweak'leri kaldırıp tekrar kur. İstersen de Yeniden kur de. Sıfır kurulum gerçekleşecektir, sonrasında istediğin ayarı tekrar verebilirsin.

Usta Dediğin şekilde şekilde yaptım ayar dosyalarını silip tweaki kaldırıp tekrar yükledim respring attım ama maalesef durum aynı. Ayarlarda double tap bölümü açık olmasına rağmen 2 defa tıklamamda imlec belirmiyor. çağrı sırasında denemedim henüz . Durumu güncellerim.. sagolasin..

Watusi yüklenmiyor neden acaba? Iphone7 10.2.1 Meridian JB

558d87b59a10cab63d2c90d5e4cb83bc.jpg

5543f8e1ead233c78aa0f38dd6926a14.png

Merhabalar, bir tweak yükledikten sonra cihaz respring ekranında kaldı. Hard reset yaptıktan sonra, yeniden jb yaptım sorunsuz olarak, lakin gelgelelim daha önce kaldığı respring ekranına geri dönüyor. Hard reset yapıp jb'siz halde iken son yüklediğimi kaldırmak istediğimde cydia açılmıyor. Destek ve tavsiyelerinizi rica ederim..

Merhabalar, bir tweak yükledikten sonra cihaz respring ekranında kaldı. Hard reset yaptıktan sonra, yeniden jb yaptım sorunsuz olarak, lakin gelgelelim daha önce kaldığı respring ekranına geri dönüyor. Hard reset yapıp jb'siz halde iken son yüklediğimi kaldırmak istediğimde cydia açılmıyor. Destek ve tavsiyelerinizi rica ederim..
Merhabalar tweaks yazan seçeneği kapatıp jb yaptıktan cydia'ya girip tweaki silin.

Kusura bakmayın cihaz detaylarını yazmayı ihmal etmişim..
ios 10.3 ve 5S dolayısıyla electra değil, doubleh3lix ile jb'li idi..

DoubleH3lix uygulamasını sil Forumda "g0blin" aracını yükle ve JB aktif etmeden önce g0blin anasayfada Tweaks çubuğunu kapalı tut.. 20-30 defa sürebilir JB aktif olması..sonra son kurduğun Tweaki sil ve tekrar DoubleH3lix ile kaldığın yerden devam et

DoubleH3lix uygulamasını sil Forumda "g0blin" aracını yükle ve JB aktif etmeden önce g0blin anasayfada Tweaks çubuğunu kapalı tut.. 20-30 defa sürebilir JB aktif olması..sonra son kurduğun Tweaki sil ve tekrar DoubleH3lix ile kaldığın yerden devam et
Teşekkür ederim, deneyeceğim..

Cydia Impactor hata veriyor, Filza ve Cydown da açılmadığı için g0blin yüklemesini yapamıyorum.
Başka bir yolu var mı acaba?

Geri