Neler yeni

Merak Ettikleriniz & Sormak İstedikleriniz

• Konu Sahibi Konu Sahibi murat
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Appsync tekrar kurmayı deneyin olmazsa ilk appsync kurup sonra uygulamayı yüklemeyi deneyin

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Arkadaşlar Youtube da safaride ve çoğu uygulamada ses açma kısma tuşuna bastığımda sayfa yeniden yükleniyor yada simsiyah oluyor uygulamayı kapatmak zorunda kalıyorum neden olabilir ?

Arkadaşlar Youtube da safaride ve çoğu uygulamada ses açma kısma tuşuna bastığımda sayfa yeniden yükleniyor yada simsiyah oluyor uygulamayı kapatmak zorunda kalıyorum neden olabilir ?

Uyumsuz tweak, tweak çakışması veya crack tweak kullanımı olabilir.
Cydia içinden repo ve tweak görüntülerini atarmısın.

arkadşlar 3utoolsda appsync hatası alıyorum unc0ver yüklemek içn tlf suan jb yok ne yapmalıyım kaldım böyle

4.24 GB boş alan var ve PubG alan hatası veriyor. Bu hatayı nasıl aşarım?
Edit: Kendi kendine düzeldi. 3-5 defa deneyince indirme başladı.

Tweak paylaşım bölümğnden tweak paykalıcaktım. Kodi-ios güncellme aldı güncellemeyle birlikte tweak olara repo adreslerine eklendi. Ama açma yetkim yokmuş. Nasıl alıyoruz bu yetkiyi ?

Arkadaşlar quickgestures diye bir tweak vardı android gibi rehberde sağa çek arama sola çek mesaj özelliği ekleyen. Güncellenmiyor bu alternatifi bildiğiniz tweak varmı?

İkincisi deb dosyası yaptığımız bir tweak vardı onun da adını unuttum. Bilen varmı?

İnstall update dediğimde exit safe mode'a alıyor. Nasıl halledilir ?

Ekli dosyalar

• 8A6067D5-FBA5-496D-A2CE-B9C0D222B1FC.png
    8A6067D5-FBA5-496D-A2CE-B9C0D222B1FC.png
    222.8 KB · Görüntüleme: 22
Arkadaşlar merhaba.
Jealbreak tweakbox konusu hakkında hic bir bilgim yok sadece şunu sormak istiyorum. 12.4.1 güncellemesini aldığım icin suan hiçbir şekilde jealbreak yapamıyor muyum ? Tweakboxda sadece whatsapp ve YouTube programını kullanmak istiyorum. Yardımcı olur musunuz lütfen Bilgi almak istiyorum

Arkadaşlar merhaba.
Jealbreak tweakbox konusu hakkında hic bir bilgim yok sadece şunu sormak istiyorum. 12.4.1 güncellemesini aldığım icin suan hiçbir şekilde jealbreak yapamıyor muyum ? Tweakboxda sadece whatsapp ve YouTube programını kullanmak istiyorum. Yardımcı olur musunuz lütfen Bilgi almak istiyorum

son jailbreak 12.4 için geldi. 12.4.1 için şu anlık jailbreak yok.

Arkadaşlar merhaba.

Sürümünüzü 12.4 e düşürerek jb yapabilirsin.

cydia impactor için unc0ver ın linkini atabilir misiniz

Hocam uncover yazılımına giremiyorum. Acaba telefonumda kalan tweakleri jailbreak olmadan silmenin bir yolu var mı? Yardımcı olursanız çok sevinirim.

Hocam uncover yazılımına giremiyorum. Acaba telefonumda kalan tweakleri jailbreak olmadan silmenin bir yolu var mı? Yardımcı olursanız çok sevinirim.

12.4 imzalar açık, dfu mod da restore yapabilirsiniz.
Konuyu inceleyebilirsin.

iphone 8 e gesturesxs kurdum homegesture de denedim ama açık uygulamar kısmında bazı uygulamarı yukarı sürükleyerek kapatamıyorum. bu sorunu yaşayan var mi

Son düzenleme:
Merhabalar. Geçenlerde paypal hesabı açarak bir tweak satın almıştım. Şimdi paypal ile tweak satın alıcam falat şifremi umuttum. Email adresime şifre yollama göndermek istediğimde sizin olduğunuzu doğrulayanadık diyor. Ne yapmam gerekir

Merhabalar. Geçenlerde paypal hesabı açarak bir tweak satın almıştım. Şimdi paypal ile tweak satın alıcam falat şifremi umuttum. Email adresime şifre yollama göndermek istediğimde sizin olduğunuzu doğrulayanadık diyor. Ne yapmam gerekir

Wpn açarak deneyin.

Kart ekledim mi bilmiyorum alışveriş yapmıştım ama. E mail doğrulaması yaptım

Geri