Neler yeni

Merak Ettikleriniz & Sormak İstedikleriniz

• Konu Sahibi Konu Sahibi murat
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Hesap yonetten kayit olmak istiyorum fakat ne google hesabiyle nede facebook hesabiyla kayit yapamadim bilen var mi
İphone 8 plus
12.4

Merhaba,
Liberty programını 12.4 de kullanamıyorum cydiayada çıkmıyor banka uygulamaları için alternatif bir tweak var mı?

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Merhaba,
Liberty programını 12.4 de kullanamıyorum cydiayada çıkmıyor banka uygulamaları için alternatif bir tweak var mı?

Shadow, liberty lite, unsub
Cydia da görebilmek için Tweakların bulunduğu repoları eklemeniz gerekli

Repo paylaşabilir misiniz repoları neler bilmiyorum

Repo paylaşabilir misiniz repoları neler bilmiyorum

Unsub tweak repo

Unsub tweak repo

Teşekkürler yaptım

12.4 jailbreak li telefonum var dün yaptım daha jail brek i bugün youtube da gezerken, telefon bi anda kitlendi , hata mesajı verdi jailbrek le alakalı , restart falan yaziyordu. baktım jailbreak kapanmıştı, tekrar uncover den re jailbreak dedim. eski haline geldi tweakler yüklenip. bir sorum daha var jailbreaktr de 80 tl ye kişiye özel ipa satiliyormuş 1 yıllık imza sıkıntısı olmuyormuş. bunun artıları eksileri nedir ayrıntılı bilgi verebilirmisiniz.sadece imza ise amaç reprovision da otomatik imzalamiyormu sonuçta ?

12.4 jailbreak li telefonum var dün yaptım daha jail brek i bugün youtube da gezerken, telefon bi anda kitlendi , hata mesajı verdi jailbrek le alakalı , restart falan yaziyordu. baktım jailbreak kapanmıştı, tekrar uncover den re jailbreak dedim. eski haline geldi tweakler yüklenip. bir sorum daha var jailbreaktr de 80 tl ye kişiye özel ipa satiliyormuş 1 yıllık imza sıkıntısı olmuyormuş. bunun artıları eksileri nedir ayrıntılı bilgi verebilirmisiniz.sadece imza ise amaç reprovision da otomatik imzalamiyormu sonuçta ?

Konuyu inceleyin.

3tools ile Jb dosyalarını göremiyorum, bunun tweaği neydi, hangi repoydu?
Teşekkürler günaydınlar arkadaşlar.

İyi gunler arkadaslar ios 12.4 e guncelleme yapacağım ama uzun zamandır konulardan uzagim sizce hangi jailbreak aracı chimeramı? Yoksa unc0vermi birde chimeraea slieo geliyor anladıgim kadariyla unc0verde cydia farkı nedir

İyi gunler arkadaslar ios 12.4 e guncelleme yapacağım ama uzun zamandır konulardan uzagim sizce hangi jailbreak aracı chimeramı? Yoksa unc0vermi birde chimeraea slieo geliyor anladıgim kadariyla unc0verde cydia farkı nedir

O zaman tüm konuları gözden geçirmenin zamanı gelmiş... keyifli okumalar...

Merhaba arkadaslar,
Bugun telefonuma uncover jb yaptim. Jailbreak konusunda cok yeniyim. Foruma bugun dahil oldum. Tavsiyelerinize ihtiyacim var,

1- Asagidaki ayarlar menusunde Audiorecorder XS uygulamasini ve bazi uygulamalarin ayarlarini kisitlayabilecegim yada sifre ile koruyabilecegim bir tweak varmidir?

2- Ayrica bazi tweaklari telefondan silinmesin diye ana ekrandan saklamam gerekecek (Cydia,Uncover,Tweakbox) Bununla ilgili onerebileceginiz bir tweak?

Simdiden cok tesekkur ederim

cihaz iphone x ios 12.4 jb

1-IMG_0F9BA4D292A9-1.jpeg

aklımda deli sorular var. 12.4 e jb yapıyor olabilmemize rağmen apple neden hala yeni versiyon çıkarmadı ve 12.4 imzaları kapatmadı. pis kokular size de gelmiyor mu. ben mi çok şüpheciyim. yoksa açığı kapatamayacak kadar büyük mü?

Geri