Neler yeni

Tweak LockPlus Pro

İki cihazda kullanılabiliyor.
Hocam belki 2 cihazda sorun çıkmıyor ama farklı 3-4 cihazda giriş yapıldığında üyelik engelleniyor.Bizzat yaşadık güncellenmelere kapanıyor.Yoksa forum olarak tek sefer ödeme yapar hepimiz kullanırdık:dancer2:

@JB-Alper biz satın aldığımız tweakleri yıllardır. sayısız cihazda kullanıyoruz hiç sıkıntı yaşamadık. gel gelelim 1 kişinin birden fazla cihazı da olabilir. bunu hesap etmişlerdir.

Hocam belki 2 cihazda sorun çıkmıyor ama farklı 3-4 cihazda giriş yapıldığında üyelik engelleniyor.Bizzat yaşadık güncellenmelere kapanıyor.Yoksa forum olarak tek sefer ödeme yapar hepimiz kullanırdık:dancer2:
Geliştirinin dediği bu. 2 cihazda sıkıntısız kullanılabiliyor. Daha fazasına önlem almıştır.

illaki önlem almıştır. watusi gibi aynı 4. cihaza girişi kabul etmiyor watusi 2 de.

Benim paypal hesabin yoktu.kredi kartiyla aldim zaten bi paypal hesabi yaziyor bide paypal aracilgiyla ödeme var.paypal araciligiyla ödemede kredi kartiyla ödeye biliyorsun paypal hesabin olmadan
Resim atarmısın Paypal aracılığıyla nerden tam olarak yapılıyor

Gösterilen yerleri turkey yapip gerisini bilgilerin neyse dolduruyosun sonra 2 adet paypay butonu gelicek alttakini seçip ödemeyi tamamliyosun.F7EFF3C2-E162-48CE-9750-7A4BB5417EE8.png
[automerge]1523022842[/automerge]
Çok şarj yiyiyor :S %16 cok fazla
5617FDA8-13BA-4741-A22C-2D028DA1D71D.jpeg

Son düzenleme:
Az önce aldım güzel tweak :okay: Yanlız 12 saat beklememe gerek kalmadı satın almadan sonra aktivasyon e maili 5 dk içinde geldi.
[automerge]1523060828[/automerge]
ayrıca bi sorum olacak batarya göstergeli olan temalarda batarya hep sıfır gösteriyor nasıl düzeltebiliriz.

Son düzenleme:
PayPal Hesabım yok nasıl alabilirim lockplusu bir arkadasa para yollasam bana satın alamaz mi ?

Parası birşey değil ama satın alınmış bir tweake yeniden para vermek kerizlik geliyor bana ipne herife mesaj atdım daha önce satın aldıydık yenidenmi alıcaz diye kaale alıp cevap bile yazmadı şerefsiz

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

hocam senin o iş biraz saçma gibi senin kullanıcı adı şifren yokmu aktif şuanda? @serif61

Dostum bak eskiden bu tweak cydia daki id ne tanımlanıyordu saurik adisi cydiayı güncelleme di bu herifçi oğluda satışı şimdi mail üzerine yapıyor anladınmı adama diyorum daha önce satın aldım yenidenmi satın alıcağız cevap bil vermiyor çünkü işine öyle geliyor

sen diyorsunki jailbreak devam ediyor olumlu konuşmalar yaptı @serif61 diyorki genel olarak konu cydia değildi crack müzik vs konuştular. :)

Genel olarak cydia değildi konu cydia da konuşuldu zaten ama bakın ne demişim genel konu jailbreak yani mobil cihazlarda sisteme müdahele edilmesi idi ve konuşulan konularda korsana sebep veriyor da geçti

ingilizce bilmiyoruz ya sizde bizi koparıyorsunuz.. ama anladığım kadarıyla ikinizden birisininde ingilizcesi zayıf :)

Lock+ IOS 11 de LockPlusPro olarak değişti ve verdiğin üçretle tüm repoya sahip oluyorsun

JailbreakTR

Tamam da kardeşim ben o parayı zaten verdim neden yeniden vereyim ????

zaten cracklileri repolarda dolanıyor hocam mevcut repolarda var :)
bende @efsane6 ile tanıştıgımdan buyana crackli kullanamıyorum :)

@rramazannd hocam bildirimler geldiğinde saat kısmı kayboluyor hangi ayarları yapmalıyım?

Ekli dosyalar

• 395A97AF-9C9F-46AB-AAED-E3C2A26CA4E5.jpeg
    395A97AF-9C9F-46AB-AAED-E3C2A26CA4E5.jpeg
    348.3 KB · Görüntüleme: 33
Geri