Neler yeni

Tweak LittleX

iOs 10.2.1 için iPhone x durum çubuğu arıyorum statusbarx iOs 11 uyumlu iOs 10.2.1 uyumlu bildiğiniz bir tweak var mı?

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Moveable9 ile benzetebilirsiniz. Durum çubuğundakilerin yerini değiştirmeye yarıyor.

Az önce ss alamadım iphone x gibi tam kapsamlı çalışıyormuş tweak 🤣🤣🤣 Güç Tuşu + Ses Açma Tuşu ile ss alabilirsiniz

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Bu tweak tam olarak nasıl kaldırılıyor ? Cydiadan kaldırdım icleaner ve filza ile dosyalarını temizledim ancak tam olarak kalkmadı sistemimde. iphone X'in status barını bozdu. Konu hakkında bir fikri olan var mı acaba ?

Bu tweak tam olarak nasıl kaldırılıyor ? Cydiadan kaldırdım icleaner ve filza ile dosyalarını temizledim ancak tam olarak kalkmadı sistemimde. iphone X'in status barını bozdu. Konu hakkında bir fikri olan var mı acaba ?

Malesef o sorunu var ama istersen şöyle yap, tekrar kur. Ayarlardan littlex'i devredışı bırak respring yap statusbar düzelirse kaldırırsın.

Status bar sorunu düzeldi mi arkadaşlar ? Homegesture yerine kullanmayı düşünüyorum zira..

Hocam merhabalar ekran görüntüsündeki logoları yapmak için hangi temayı kullanmam gerek. Teşekkürler

Geri