Neler yeni

Linux Üzerinden Checkra1n Yüklemek (Ubuntu)

Hala aynı yerde arkadaşlar, “Entered download mode”
beklemeye devam..

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Ah be unc0ver neydin sen öyle neyseki gelecek gibi gene tamam checkra1n de iyidir ama ne bilem uncover başkaydı neler yaptım neler olmadı olmuyor. Catalina mojave high sierra ve en son linux dan ümitlendim ama oda olmadı

Yapamayan arkadaşlar burdan 3-4 dk’kada yapabilirler. Sistem çok basit, sadece 3-5 komut ile sorunsuz yaptım. Son çıkan yöntem sanırım..
Not: tel ayarlarından parolayı kapatın.
Komuttaki
Username: anon
Password: voidlinux

2 tane 5s im var ikisinide açıkken usb ile pc ye bağladım checkrain i çalıştırdım DFU moda alıyor ama checkrain uygulamasının ekranında dfu ya almıyor ve ileri devam ettirmiyor. İki telefonda şimdi DFU modda kaldı düzelmiyor. Usb den cıkartıp tekrar taktığımda da 2 telefonuda görmüyor. neden olmuş olabilir sizce?
Hocam aynı sorunu bende az önce yaşadım, 3Utools uygulaması ile DFU moddan çıkabilirsiniz. Az daha telefondaki tüm verileri kaynediyordum.

windows icin cikdi mi demin youtube de gördüm

bende iphone x 13.2.2 yüklü

Üstte paylaştığım videodan yapabilirsiniz, windowsa çıksada çok farklı olacağını sanmıyorum, buda çok kolay 3-4 dk’lık bir işlem sadece. Ben sorunsuz yaptım kullanıyorum.

Yapamayan arkadaşlar burdan 3-4 dk’kada yapabilirler. Sistem çok basit, sadece 3-5 komut ile sorunsuz yaptım. Son çıkan yöntem sanırım..
Komuttaki

bu video yu diyorsun dimi dekiycem bunu bi

iphone x 13.2.2 olur dimi

deneyin arkadaşlar deneyin olması lazım
bu video yu diyorsun dimi dekiycem bunu bi

iphone x 13.2.2 olur dimi
aynen bı video bende şimdi baktım harika gerçekten gerisi kesinlikle boş. 16 gb flasha yazdırdım ki 500 mb olsa dahi olur bu 16 gb da 300 küsür yer kaplıyor geri kalanınıda ayrı olarak kullanabiliyorum sorun çıkmıyor herkese tavsiyem budur üç dört kere yeniden başlattım jailbreakte sorun yok

deneyin arkadaşlar deneyin olması lazım

aynen bı video bende şimdi baktım harika gerçekten gerisi kesinlikle boş. 16 gb flasha yazdırdım ki 500 mb olsa dahi olur bu 16 gb da 300 küsür yer kaplıyor geri kalanınıda ayrı olarak kullanabiliyorum sorun çıkmıyor herkese tavsiyem budur üç dört kere yeniden başlattım jailbreakte sorun yok

bende yapmayi cok istiyom ama hata verip yeni versyona gecmekden korkuyom...

beklemekde fayda varmi ki bilgisi olan var mi ios 13.2.2 icin normal windows da ne zaman cikacagina dahil

videdaki gibi yaptım yine aynı Right before tigger kısmında takılı kalıyor. Ayrıca zaten Jailbreak yüklemesi başladığı zaman ekranda apple logosuda cıkmıyor ekran kapanıyor ve öyle kalıyor. Ios versiyonu şuan 12.4.5 ondan olabilir mi acaba?
[automerge]1581089409[/automerge]
Komuttaki

videdaki gibi yaptım yine aynı Right before tigger kısmında takılı kalıyor. Ayrıca zaten Jailbreak yüklemesi başladığı zaman ekranda apple logosuda cıkmıyor ekran kapanıyor ve öyle kalıyor. Ios versiyonu şuan 12.4.5 ondan olabilir mi acaba? sinir oldum kaç gündür yapmadığım kalmadı

Kardeşim herşeyi hatfiyen yapıyorsan, dfu modunda telefonu görüyorsa başka bir sorun vardır, parolayı kapatıp kabloyu değiştimeyi dene, usb noktanı değiştirmeyide dene. Tek seferde oldu benimki, usb 3.0 noktasında yaptım ama usb 2’de de yapan var.

videdaki gibi yaptım yine aynı Right before tigger kısmında takılı kalıyor. Ayrıca zaten Jailbreak yüklemesi başladığı zaman ekranda apple logosuda cıkmıyor ekran kapanıyor ve öyle kalıyor. Ios versiyonu şuan 12.4.5 ondan olabilir mi acaba?
[automerge]1581089409[/automerge]

videdaki gibi yaptım yine aynı Right before tigger kısmında takılı kalıyor. Ayrıca zaten Jailbreak yüklemesi başladığı zaman ekranda apple logosuda cıkmıyor ekran kapanıyor ve öyle kalıyor. Ios versiyonu şuan 12.4.5 ondan olabilir mi acaba? sinir oldum kaç gündür yapmadığım kalmadı
12.4.5 den dolayı değil çünkü benimki 12.4.4 aynı sorun bende de var. Hiçbir türkü düzelmiyor kabloyu vb her şeyi değiştirdim düzelmedi. 0.9.7 sürümünde yapabiliyorum sorun olmuyordu ama onada rejailbreak yapınca tweakler gelmiyordu ve sıkıntı çıkarıyordu.

12.4.5 den dolayı değil çünkü benimki 12.4.4 aynı sorun bende de var. Hiçbir türkü düzelmiyor kabloyu vb her şeyi değiştirdim düzelmedi. 0.9.7 sürümünde yapabiliyorum sorun olmuyordu ama onada rejailbreak yapınca tweakler gelmiyordu ve sıkıntı çıkarıyordu.

aynen elimde 2 tane 5S telefon var ikisinde de denedim, 3 farklı port, 2 farklı kablo kullandım yine olmuyor internette baktım aynı sorunu yaşayanlar var ama sebebi nedir onu bilemiyorum

aynen elimde 2 tane 5S telefon var ikisinde de denedim, 3 farklı port, 2 farklı kablo kullandım yine olmuyor internette baktım aynı sorunu yaşayanlar var ama sebebi nedir onu bilemiyorum
Sadece 5s te değil 7 de fln da yaşayanlar var. Bi fix yayınlansa iyi olacak.

Kardeşim herşeyi hatfiyen yapıyorsan, dfu modunda telefonu görüyorsa başka bir sorun vardır, parolayı kapatıp kabloyu değiştimeyi dene, usb noktanı değiştirmeyide dene. Tek seferde oldu benimki, usb 3.0 noktasında yaptım ama usb 2’de de yapan var.

az önce 6s plus cihazımda bu yöntemle jailbreak kurmayı başardım, paylaşımın için teşekkürler dostum.

ios 12.4.3 yüklü telefonuma ubuntudan checkrain ile jailbreak yapmaya çalışırken dfu moda geçmedi ve telefon sıfırlandığı zaman gelen ekranda kaldı. Yükleme şeridi şuan tamamen doldu ve o şekilde kaldı, bir türlü tamamlanmadı. Yaşadığım sorun ne olabilir ve verilerimi kaybetmeden bu sorunu nasıl düzeltebilirim?

ios 12.4.3 yüklü telefonuma ubuntudan checkrain ile jailbreak yapmaya çalışırken dfu moda geçmedi ve telefon sıfırlandığı zaman gelen ekranda kaldı. Yükleme şeridi şuan tamamen doldu ve o şekilde kaldı, bir türlü tamamlanmadı. Yaşadığım sorun ne olabilir ve verilerimi kaybetmeden bu sorunu nasıl düzeltebilirim?

Hocam 3uTools uygulamasında verileri kaybetmeden Yazılım flashlama var bir kontrol et, şerit doluyorsa 3utools telefonu görebiliyor.Eger telefonu görürse 3u ile verilerini yedekleyip sifirlama yapabilirsin

0.97 sadece mac için gözüküyor linuxa olur mu

Geri