Applicitıan la ne işin var senin. Sen linuxu kurduysan checkrain sitesine git ordan linux uyumlu indir. Sonra gerekli kodları terminale yaz. Telefonu PC ye bağla starta bas. Talimatı izle tamamdır zaten
Hocam özelden yazabilirmisiniz biApplicitıan la ne işin var senin. Sen linuxu kurduysan checkrain sitesine git ordan linux uyumlu indir. Sonra gerekli kodları terminale yaz. Telefonu PC ye bağla starta bas. Talimatı izle tamamdır zaten
Selamin Aleykum Ben ubuntuya chacra1n kurdum.. Daha sonra Telefonumu usb ile bağladım next dediğimde dfu moda geçti telefonum fakat daha sonra telefonumu usb okuyamadı program yeniden denemek istiyorum fakat dfu modda kaldi telefon nasıl çıkarıcam?
[automerge]1581952485[/automerge]
Selamin Aleykum Ben ubuntuya chacra1n kurdum.. Daha sonra Telefonumu usb ile bağladım next dediğimde dfu moda geçti telefonum fakat daha sonra telefonumu usb okuyamadı program yeniden denemek istiyorum fakat dfu modda kaldi telefon nasıl çıkarıcam?
Bu kodu yazınca parola falan istemiyor veya başka birşey yazmıyor yardımcı olacak var mı benim gibi acemilere?echo "deb https ://assets.checkra.in/debian /" | sudo tee -a /etc/apt/sources.list
kalinuxda deneyen var mı sadece ubuntu da mı oluyor (kalinuxda terminal kod hatası aldım)
kod : sudo apt-key adv --fetch-keysLinkleri görebilmek için Giriş yap veya üye ol.
echo "deb https ://assets.checkra.in/debian /" | sudo tee -a /etc/apt/sources.list
ey yazmı
Hocam ubuntu kurulu bende
Bu kodu yazınca hiç bir şey olmuyor ekran aynı sabit kalıyor
preferenceloader'ı yeniden yükleyebilir misinizArkadaşlar tweakler gözükmüyor ayarlarda. Nasil cozeriz
Teşekkürler oldupreferenceloader'ı yeniden yükleyebilir misiniz
merhabalar 6s cihazima checkrain yapmaya calisiyorum adim adim formdakileri takip ettim fakat Booting... dan ileri gidemedim biri yardimci olabilir miEkli dosyayı görüntüle 16650Ekli dosyayı görüntüle 16650
Malum 13.4'e geçtik vr dönemiyoruz. Bu yöntem hangi sürüme kadar çalışıyor?
TeşekkürlerCihazınız iphone x ve altı bir model ise mac veya hacintosh kurulu bir pc üzerinden jb yapabilirsiniz.
13.4 sürümü için linux ve win üzerinden kurulacak checkra1n sürümü çıkmadı.