Neler yeni

Linux Üzerinden Checkra1n Yüklemek (Ubuntu)

Applicitıan la ne işin var senin. Sen linuxu kurduysan checkrain sitesine git ordan linux uyumlu indir. Sonra gerekli kodları terminale yaz. Telefonu PC ye bağla starta bas. Talimatı izle tamamdır zaten

Selamin Aleykum Ben ubuntuya chacra1n kurdum.. Daha sonra Telefonumu usb ile bağladım next dediğimde dfu moda geçti telefonum fakat daha sonra telefonumu usb okuyamadı program yeniden denemek istiyorum fakat dfu modda kaldi telefon nasıl çıkarıcam?
[automerge]1581952485[/automerge]
Selamin Aleykum Ben ubuntuya chacra1n kurdum.. Daha sonra Telefonumu usb ile bağladım next dediğimde dfu moda geçti telefonum fakat daha sonra telefonumu usb okuyamadı program yeniden denemek istiyorum fakat dfu modda kaldi telefon nasıl çıkarıcam?

[automerge]1581952485[/automerge]

aynı işlemi tekrarla. yine dfu moda alınca nex deyip senden güç tuşuyla birlikte hangi cihazı kullanıyorsan ona göre beraber basman gereken önerileri gösterecek onudayap sonra düzelir.

İyi geceler millet.

En başından takıldım kaldım daha önce usb ile format attım bilgisayara bi sorunla karşılaşmamıştım.

Yeniden başlatınca otomatik usb önyükleme başlıyordu ama bu sefer ne yaptıysam başlatamadım biostan ayarları yaptım ama nafile.

Ön yükleme ekranında usb gözükmüyor nasıl halledeceğim bilgisi olan var mı?

Ekli dosyalar

• IMG_4301.jpeg
    IMG_4301.jpeg
    564.7 KB · Görüntüleme: 79
Merhabalar,
Linux mint dağıtımında terminalden gerekli kodları yazıyorum ancak son adımda sudo apt-get install checkra1n komutuyla E: checkra1n paket bulunamadı hatası alıyorum. Yani malesef yüklenmiyor. Checkra1n repo adresi birkaç gündür 403 forbidden durumunda acaba ondan mıdır? Yardımlarınız için şimdiden teşekkürler.

Merhabalar bir şekilde ubuntu kurulumunu yaptım terminale
echo "deb https ://assets.checkra.in/debian /" | sudo tee -a /etc/apt/sources.list
Bu kodu yazınca parola falan istemiyor veya başka birşey yazmıyor yardımcı olacak var mı benim gibi acemilere?

Merhabalar, jailbreak konusunda yeniyim ve kafaya taktım 5s 12.4.5 cihazıma checkra1n kurmak için PC ye burda anlatılan yöntemle dual boot yaparak kurdum ama bu uyarıyı alıyorum dünden beri, ubuntu yüklü olan sistem jailbreak yapabilmem için itunes yüklü olmalı mı? Hata bu nedenle oluyor olabilir mi? Bir de Ubuntu’ya nasıl Windows 10 daki programları kurabilirim? Örneğin iTunes mesela?

Ekli dosyalar

• 76F81389-BF86-4528-AF68-E458D7F8C4A9.jpeg
    76F81389-BF86-4528-AF68-E458D7F8C4A9.jpeg
    1.1 MB · Görüntüleme: 34
merhabalar 6s cihazima checkrain yapmaya calisiyorum adim adim formdakileri takip ettim fakat Booting... dan ileri gidemedim biri yardimci olabilir miEkran Görüntüsü - 2020-03-27 18-25-58.pngEkran Görüntüsü - 2020-03-27 18-25-58.png

Malum 13.4'e geçtik vr dönemiyoruz. Bu yöntem hangi sürüme kadar çalışıyor?

Malum 13.4'e geçtik vr dönemiyoruz. Bu yöntem hangi sürüme kadar çalışıyor?

Cihazınız iphone x ve altı bir model ise mac veya hacintosh kurulu bir pc üzerinden jb yapabilirsiniz.
13.4 sürümü için linux ve win üzerinden kurulacak checkra1n sürümü çıkmadı.

Ubuntuyu rufus ile mi yazdirmak lazim yoksa winsetupfromusb de olurmu ben onla yaptim açıldı ama checkrain programini nasil yüklemem lazim yardim edermisiniz

Geri