Hala aynı yerde arkadaşlar, “Entered download mode”
beklemeye devam..
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
beklemeye devam..

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Bağlantını kes uygulamayı kapat tekrardan başlat bende de öyle oldu düzeldi ikinci denemedeHala aynı yerde arkadaşlar, “Entered download mode”
beklemeye devam..
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Hocam aynı sorunu bende az önce yaşadım, 3Utools uygulaması ile DFU moddan çıkabilirsiniz. Az daha telefondaki tüm verileri kaynediyordum.2 tane 5s im var ikisinide açıkken usb ile pc ye bağladım checkrain i çalıştırdım DFU moda alıyor ama checkrain uygulamasının ekranında dfu ya almıyor ve ileri devam ettirmiyor. İki telefonda şimdi DFU modda kaldı düzelmiyor. Usb den cıkartıp tekrar taktığımda da 2 telefonuda görmüyor. neden olmuş olabilir sizce?
hayır henüz çıkmadı fake video var bir sürüwindows icin cikdi mi demin youtube de gördüm
bende iphone x 13.2.2 yüklü
windows icin cikdi mi demin youtube de gördüm
bende iphone x 13.2.2 yüklü
Ben de aynı yöntemle yaptım. Çok kolay ve hızlı oldu.Üstte paylaştığım videodan yapabilirsiniz, windowsa çıksada çok farklı olacağını sanmıyorum, buda çok kolay 3-4 dk’lık bir işlem sadece. Ben sorunsuz yaptım kullanıyorum.
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Yapamayan arkadaşlar burdan 3-4 dk’kada yapabilirler. Sistem çok basit, sadece 3-5 komut ile sorunsuz yaptım. Son çıkan yöntem sanırım..
Not: tel ayarlarından parolayı kapatın.
Komuttaki
Username: anon
Password: voidlinux
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
aynen bı video bende şimdi baktım harika gerçekten gerisi kesinlikle boş. 16 gb flasha yazdırdım ki 500 mb olsa dahi olur bu 16 gb da 300 küsür yer kaplıyor geri kalanınıda ayrı olarak kullanabiliyorum sorun çıkmıyor herkese tavsiyem budur üç dört kere yeniden başlattım jailbreakte sorun yokbu video yu diyorsun dimi dekiycem bunu bi
iphone x 13.2.2 olur dimi
deneyin arkadaşlar deneyin olması lazım
aynen bı video bende şimdi baktım harika gerçekten gerisi kesinlikle boş. 16 gb flasha yazdırdım ki 500 mb olsa dahi olur bu 16 gb da 300 küsür yer kaplıyor geri kalanınıda ayrı olarak kullanabiliyorum sorun çıkmıyor herkese tavsiyem budur üç dört kere yeniden başlattım jailbreakte sorun yok
Yapamayan arkadaşlar burdan 3-4 dk’kada yapabilirler. Sistem çok basit, sadece 3-5 komut ile sorunsuz yaptım. Son çıkan yöntem sanırım..
Not: tel ayarlarından parolayı kapatın.
Komuttaki
Username: anon
Password: voidlinux
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
12.4.5 den dolayı değil çünkü benimki 12.4.4 aynı sorun bende de var. Hiçbir türkü düzelmiyor kabloyu vb her şeyi değiştirdim düzelmedi. 0.9.7 sürümünde yapabiliyorum sorun olmuyordu ama onada rejailbreak yapınca tweakler gelmiyordu ve sıkıntı çıkarıyordu.videdaki gibi yaptım yine aynı Right before tigger kısmında takılı kalıyor. Ayrıca zaten Jailbreak yüklemesi başladığı zaman ekranda apple logosuda cıkmıyor ekran kapanıyor ve öyle kalıyor. Ios versiyonu şuan 12.4.5 ondan olabilir mi acaba?
[automerge]1581089409[/automerge]
videdaki gibi yaptım yine aynı Right before tigger kısmında takılı kalıyor. Ayrıca zaten Jailbreak yüklemesi başladığı zaman ekranda apple logosuda cıkmıyor ekran kapanıyor ve öyle kalıyor. Ios versiyonu şuan 12.4.5 ondan olabilir mi acaba? sinir oldum kaç gündür yapmadığım kalmadı
12.4.5 den dolayı değil çünkü benimki 12.4.4 aynı sorun bende de var. Hiçbir türkü düzelmiyor kabloyu vb her şeyi değiştirdim düzelmedi. 0.9.7 sürümünde yapabiliyorum sorun olmuyordu ama onada rejailbreak yapınca tweakler gelmiyordu ve sıkıntı çıkarıyordu.
Sadece 5s te değil 7 de fln da yaşayanlar var. Bi fix yayınlansa iyi olacak.aynen elimde 2 tane 5S telefon var ikisinde de denedim, 3 farklı port, 2 farklı kablo kullandım yine olmuyor internette baktım aynı sorunu yaşayanlar var ama sebebi nedir onu bilemiyorum
Sadece 5s te değil 7 de fln da yaşayanlar var. Bi fix yayınlansa iyi olacak.
Kardeşim herşeyi hatfiyen yapıyorsan, dfu modunda telefonu görüyorsa başka bir sorun vardır, parolayı kapatıp kabloyu değiştimeyi dene, usb noktanı değiştirmeyide dene. Tek seferde oldu benimki, usb 3.0 noktasında yaptım ama usb 2’de de yapan var.
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
ios 12.4.3 yüklü telefonuma ubuntudan checkrain ile jailbreak yapmaya çalışırken dfu moda geçmedi ve telefon sıfırlandığı zaman gelen ekranda kaldı. Yükleme şeridi şuan tamamen doldu ve o şekilde kaldı, bir türlü tamamlanmadı. Yaşadığım sorun ne olabilir ve verilerimi kaybetmeden bu sorunu nasıl düzeltebilirim?
0.97 sadece mac için gözüküyor linuxa olur mu12.4.5 den dolayı değil çünkü benimki 12.4.4 aynı sorun bende de var. Hiçbir türkü düzelmiyor kabloyu vb her şeyi değiştirdim düzelmedi. 0.9.7 sürümünde yapabiliyorum sorun olmuyordu ama onada rejailbreak yapınca tweakler gelmiyordu ve sıkıntı çıkarıyordu.
Ra1nusb ile windowstan yapabilirsiniz.0.97 sadece mac için gözüküyor linuxa olur mu