Neler yeni

Linux Üzerinden Checkra1n Yüklemek (Ubuntu)

iphone x
[automerge]1580950546[/automerge]

iphone x

Hard Reset at cihaza...

1. Ses Artı tuşuna kısa basın ve bırakın.
2. Ses Eksi tuşuna kısa basın ve bırakın.
3. iPhone yeniden başlatılana kadar yalnızca güç düğmesini basılı tutun

Hard Reset at cihaza...

1. Ses Artı tuşuna kısa basın ve bırakın.
2. Ses Eksi tuşuna kısa basın ve bırakın.
3. iPhone yeniden başlatılana kadar yalnızca güç düğmesini basılı tutun
yapıyorum ama açılmıyor

evet bende hatalı tweak sandım ondan değil az kalsın cihazı sıfırlıyordum. Hocam şimdi ben deneyerek nasıl yapıldığını anladım bir kaç kerede cihazı yeniden başlattım sorun yok jailbreak yapıyor. Checkrain uygulamasjnda setting kısmını açık safe mode butonunun altındaki butone tik atın. ona tik attıktan sonra geri yapıp jailbreak yapın. Bu sefer dfu modunda ki yazılar daha fazla geldiğini göreceksiniz ondan sonrada cihaz açılacak :)

dediğin tiki işaretleyip denedım hocam bu seferde siyah ekranda uzun yazılar dedıgın sekılde ınıyor ama en sonunda orda da durup kalıyor herhangı bir ilerleme olmadı sonunda

dediğin tiki işaretleyip denedım hocam bu seferde siyah ekranda uzun yazılar dedıgın sekılde ınıyor ama en sonunda orda da durup kalıyor herhangı bir ilerleme olmadı sonunda
Allah Allah anlamadım vallah o zaman gerçektende hatalı tweak kurmuş olabilirisniz safe mode tikini aç jailbreak yap kurduğun tweakleri bi kaldır sonra tekrar safe mode butonunun altındaki tiki aç jailbreak yap bak olacak mı

Allah Allah anlamadım vallah o zaman gerçektende hatalı tweak kurmuş olabilirisniz safe mode tikini aç jailbreak yap kurduğun tweakleri bi kaldır sonra tekrar safe mode butonunun altındaki tiki aç jailbreak yap bak olacak mı
evet hocam cok teşekkür ederim hallettim sorunlu tweak kaldırdım dediğin şekilde yaptım suan jb aktif :)
uyumlu tweakler listesine bakmadan hareket etmemek lazımmış :)

ubuntu kurdum farklı usb lerde denedim, sonra sildim linux mint yükledim yine denedim bir türlü olmuyor her seferinde burada takılıp kalıyor deliricem valla artık, fikir verebilecek yada yorum yapabileceklerden yardım rica ediyorum

Screenshot from 2020-02-05 21-47-08.png

Rufus üzerinde kurulum yapamıyorum. Ldlinux.sys indiriliyor diyor fakat herhangi bir ilerleme yok.

Geri