Neler yeni

Jailbreak - Sohbet ve Sormak İstedikleriniz

i 7+ 11.3.1 için önereceğiniz jailbreak araçları nelerdir

Not : 11.3.1 içinde aynı JB aracı kullanılıyor

Not : 11.3.1 içinde aynı JB aracı kullanılıyor

Teşekkür ederim uygulama ile restore ettikten sonra unc0ver ile devam edeceğim.

Electra güzeldi ama ömrü doldu anlaşılan....

Beyler selamın aleyküm
ben iphone 7 kullanıyorum 12.2 ios şu anda jb yapamadım fakat jb hakkında fazla bir bilgim de yok nasıl yapılacağı konusunda bana bu konuda yardımcı olabilecek varmı wpden falan yardım eden olursa çok sevinirim şimdiden saolun. forumdaki yazıların hepsini okudum.

Arkadaşlar ben turkcell kullanıyorum ve LTE da iken arama geldiğinde hatta kopmalar oluyor bundan dolayı şöylebi tweak arıyorum!

Arama geldiğinde sadece 3G den bağlantı kursun istiyorum cihazım konuşma bitince LTE bağlantısına geçsin istiyorum iOs’un kendi yetenekleri beni zora sokuyor bu konuda yemediğim laf kalmıyor özellikle LTE i zayıf çeken yerlerde

Arkadaşlar ben turkcell kullanıyorum ve LTE da iken arama geldiğinde hatta kopmalar oluyor bundan dolayı şöylebi tweak arıyorum!

Arama geldiğinde sadece 3G den bağlantı kursun istiyorum cihazım konuşma bitince LTE bağlantısına geçsin istiyorum iOs’un kendi yetenekleri beni zora sokuyor bu konuda yemediğim laf kalmıyor özellikle LTE i zayıf çeken yerlerde
Jailbreak’e ihtiyacınız yok. Ayarlardan yapabilirsiniz.

E6D733D0-7348-430E-B3AD-1E7AF6EA4F55.png

Yalnızca veri derseniz aramalar 3G üzerinden geçirilir.

Merhabalar ipx cihazım 12.0 sürümünde jailbreakli halde telefonumun ekranını appletv olmadan ekran yansıtma ile smart tvye aktarabilir miyim bunun için bir tweak var mı?

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Merhabalar ipx cihazım 12.0 sürümünde jailbreakli halde telefonumun ekranını appletv olmadan ekran yansıtma ile smart tvye aktarabilir miyim bunun için bir tweak var mı?

Mirror for Samsung tv gibi uygulamalar var onlara bakabilirsiniz. Eğer markanız için bulamazsanız AirPlay HDMI gibi aramalar yaparak bir aparat satın alabilirsiniz.

Arkadaşlar iconları aşağı yukarı sağa sola kaydırıp düzenleyen tweak neydi springboard’ı ayarlıycam
ff573129f4b1c6727ff2fe324e8eaf95.jpg

nezaman gelir acaba ios 12.3.1 e jailbreak biran önce gelse tadından yenmez

bu baya uzun sürdü ama yada bana öyle geldi ama harbiden çıksın artık ya

Daha aciklar bile yayinlanmadi ilk once onu bir yayinlasinlar da ondan sonra yine bekleme sureci olur... bence 12.3 ve 12.3.1 imzalari kapanmadan hareketlilik olmaz

Ne güzel 11.3.1 de jb vardı ekran multi touch algilamiyodu arada gittim yenisini verdiler sürüm 12.2 cıktı:( 1 aydır deliriyom ıpad i satıp 11. Sürümünde olan yeni ipad alcam bu gidişle:(

SM-G955F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

arkadaşlar jailbreak ile ilgili hiç bir bilgim yok (yapma kaldırma) ama kilit ekranı olsun şekilli tweaklar olsun çok hoşuma gidiyo sürümüm 12.3.1 daha gelmediğini öğrendim çıktığı zaman nasıl yapacağımla ilgili bana yardımcı olur musunuz?

Geri