Neler yeni

Jailbreak - Sohbet ve Sormak İstedikleriniz

Merhaba dostlar. H3lix jailbreak telefonumda mevcut. Telefonumu kapatmak zorunda kaldım ve açtığımda cydia çalışmamaya başladı. H3lix te kickstarta basmama rağmen jailbreak geri gelmiyor. Telefonu sıfırlamadan nasıl cydia yı yeniden kullanmaya başlayabilirim? Şimdiden teşekkürler.
Ne hatası veriyor?

Merhabalar arkadaşlar iphone 7 plus cihazım var ve sürüm 12.3.1 jailbreak yapmak istiyorum ama bir türlü beceremedim yardımcı olacak varmı ?

Gelde icme 🚬🚬 4 gun once iphone xs 12.2 surumde kullaniyordum telefonu donme sebeke sorunu vardi diye restore ettim 12.3.1 simdi duzeldi ama keske yapmasaydim jailbreak cikti sansa bak

ba5849666ffe0765308d22e8cc8cd34b.jpg
658de0900c80c49a33fb3a8f761a7395.jpg

Neptune kullanıyorum, alttaki beyaz ve çubuğu ve boşluğu kaldırmak için ayrı bir tweak vardı?

Moderatör tarafından düzenlendi:
beyler jailbreak den sonra telefon kilit ekraninda iken kendiliginden ekran aciliyor(kilit ekranina gecmeden) biraz huylandim sizce ne olabilir?

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Neptune kullanıyorum, alttaki beyaz ve çubuğu ve boşluğu kaldırmak için ayrı bir tweak vardı?

Öncelikle neptune ayarlar bölümünden o boşluğu kaldırabilirsin . Allttaki beyaz barıda hidebarx tweak ile kaldırabilirsin ...

Telefonuna arama gelince ses ve titreşim gelmeme sorunu varmı bende kullanıyorum sanırım bu tweak yüzünden birde arama yaptığında hoparlör açamıyorum.

beyler jailbreak den sonra telefon kilit ekraninda iken kendiliginden ekran aciliyor(kilit ekranina gecmeden) biraz huylandim sizce ne olabilir?

Bendede oluyordu neden olduğunu bende anlamadım fakat bi zararını da görmedim

Bendede oluyordu neden olduğunu bende anlamadım fakat bi zararını da görmedim

arka planda gizli bir uygulamanin calismasi yada gizli veri alis verisi olma ihtimali beni dusunduruyor. hemen terminal sifresini degistirin

cydia icerisindeki menuler tik yapilmiyor. birtek bende mi bu problem var?

merhaba arkadaşlar iphone 8 plus 12.2 unc0ver jailbreak var 12.3 ve 12.3.1 shsh2 kaydım var chirema 12.3 jailbreak çıkarsa 12.3 e geçebilirmiyim?

12.3 şuan geçişler açık

7 plus cihazm var bi türlü jailbrrak yapamıyorm.. bilgi verebilecek var mı
[automerge]1563194083[/automerge]
12.3.1 sürümü kullanıorm suan

Son düzenleme:
Sürümünüze jailbreak çıkmadı henüz.

Peki watsap++ ve watsap watusi indirdim fake numara bulmada da sıkıntı yaşamıyorum kod da alıyorum ama onaylama sırasında “watsap jailbreakli cihazlara onay vermemektedir diyor”
Bu sorunu nasıl aşabilirim

Geri