“Elmada kalmak” ne demek? Nasıl elmada kalınır ? :) Kötü bir şey galiba. Öğrenelimde kalmayalım elmada :)
11.4.1 sorunlu bir jailbreak, inşAllah 12 öyle olmaz...
Böyle bir video gördüm ama Rootless jb cydia desteğinin geldiğini gösteriyor umarım öyledir
Bu video sahte bir video. Farkedersen adam İOS 10’a JB yapıyor bize de 12 diye kakalıyor. Ama yer mi yemezler! İOS 10 olduğunu uygulama geçiş animasyonlarından ve App Store simgesinden anlayabilirsin. Ulan öyle App Store simgesi mi var İOS 12’de!
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Arkadaşlar şu an 12.1 deyim shsh2 kaydı alabilirmiyim acaba
Arkadaşlar 12.1.2 deyim. shsh kaydı aldım ama nasıl 12.1.1 beta 3'e sürüm düşürebileceğimi bulamadım sitede. Konu ile ilgili link varsa yardımcı olur musunuz?
12.1.1'e jailbreak gelecek diye okudum. 12.1.2'yede gelecekse sıkıntı yok. 3-4 yıl oldu bu işlere uzak kaldım. cahaletimi mazur görün çok soru soruyorum...12.1.2 de kal işte kardeşim neden düşürmek istiyorsun
Arkadaşlar; kutusunda yani sıfır bir iphone xs cihazı alacağım. Benim için jailbreak olmazsa olmazım. Sormak istediğim bu bağlamda şu ki ; bu cihazın kurulumu yaptığımda en güncel ios sürümü yüklü olarak açılacak galiba. Bu durumda jailbreak yapamayacağım diye düşünüyorum. Bana jailbreak bağlamında öneriniz tavsiyeniz ne olur ?
Arkadaşlar; kutusunda yani sıfır bir iphone xs cihazı alacağım. Benim için jailbreak olmazsa olmazım. Sormak istediğim bu bağlamda şu ki ; bu cihazın kurulumu yaptığımda en güncel ios sürümü yüklü olarak açılacak galiba. Bu durumda jailbreak yapamayacağım diye düşünüyorum. Bana jailbreak bağlamında öneriniz tavsiyeniz ne olur ?
Linkleri görebilmek için Giriş yap veya üye ol.buradakine göre 12.1.3e indirebiliyorum diye görüyorum ve bunda jb yapılamıyor. Bildiğim ise 12.1.1 e beta jb yapılabildiği. Yanlışsam düzeltir misin ?
cihazım 5s sürüm 11.3 gelecek olan jb yi yüklemem için hangi sürüme geçmeliyim şu an 12.1.3 ve 12.1.4 sürümleri açık gözüküyor
yani hiçbir şekilde jb yapamaycağım
Arkadaşlar iOS11’i jailbreak ile kullanıyorum. iOS 12.1.2’ye geçme imkanım var mı? Shsh kaydı almadım otomatik alıyorsa bir fikrim yok, o yüzden danışmak istedim.
Hayır değilpangu8 diye bi site var orda ios 12.1.4 e jailbreak çıktı gösteriyor doğru mu?