Neler yeni

Jailbreak - Sohbet ve Sormak İstedikleriniz

Sürüm olark diyorsan imzalar kapandı bir şey yapamazsın

Ha eğer jb hakkında diyorsan tam jailbreak yayınmadı bekliyoruz

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Soru su, 12.1.1 de kalmak mi 12.1.1 beta 3 diye bir sey varmis ona gecmek mi, jailbreak icin dogru tercih?

Soru su, 12.1.1 de kalmak mi 12.1.1 beta 3 diye bir sey varmis ona gecmek mi, jailbreak icin dogru tercih?

Tam sürüm herzaman iyidir beta 2. Bir seçimdir mesela 12.1.3 sündür betaya geçersin onun dışında betaya geçmeye gerek yok

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Beta çıkmaya hazırlanan bir şeydir. 12.1.1 sürümü ise beta hatalarından arınmış sürümdür. Siz de hangisi var?

Biliyorum oyle oldugunu 12.1.1 var bende jailbreak sonrasi 11.4.1 den gecmistim tam imzalarin kapandigi gun, ama yine de kafam karisti garanti olsun diyi soriyim dedim

Biliyorum oyle oldugunu 12.1.1 var bende jailbreak sonrasi 11.4.1 den gecmistim tam imzalarin kapandigi gun, ama yine de kafam karisti garanti olsun diyi soriyim dedim

12.1.1 sürümünde kalın, betaya falan geçmenize gerek yok. Beta sürümü kim iyi dediyse kafası pırıl pırıl maşallah onunda.

Merhabalar..
Benim sürümüm de 11.4.1 imzalardan dolayı geçemedim. Şu an betaya geçmem daha avantajlı olur değil mi?

Cydia ve Substrate için şu anda beta sürüm paylaşacaklar final sürümü sonra gelecekmiş. Betayı paylaşmaya az kaldı

Peki bu elmada kalma olayinin sebebi ne acaba, veya neler bu sonucu getirebiliyor tam bilen var mi

Uygun olmayan repolardan yüklenen tweaklar artı yüklediğin tweak ların bir biri ile çakışması cydiayı etkileyen dosyaların silinmesi Sürümüne uygun olmayan tweak yüklemek vb elmada bırakan sebeplerdendir.

BİR FİDAN BİN NESİL

Peki bu elmada kalma olayinin sebebi ne acaba, veya neler bu sonucu getirebiliyor tam bilen var mi

Ben icleaner kullandıktan sonra elmada kalmıştım. Üst sürüme yükseltmek zorunda kalmıştım Electra kullanırken.

Tapatalk Pro kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Arkadaşlar öncelikle merhaba bu jailbreak olayını anlamadım 12.1.2 kullanıyorum jailbreak gelmeden önce yapmam gereken birşey var mı? jailbreak nasıl birşey? jailbreak yaparak telefon görüşmelerini kaydedecek ücretsiz bir uygulama indirebilir miyim (jailbreak’ı sırf bunun için istiyorum)

Arkadaşlar öncelikle merhaba bu jailbreak olayını anlamadım 12.1.2 kullanıyorum jailbreak gelmeden önce yapmam gereken birşey var mı? jailbreak nasıl birşey? jailbreak yaparak telefon görüşmelerini kaydedecek ücretsiz bir uygulama indirebilir miyim (jailbreak’ı sırf bunun için istiyorum)

Evet kaydedebilirsin jb gelmeden önce yapman gereken bir şey yok zaten sürümün uyumlu çıktığında forum savaş alanı gibi olur nasıl yapıldığı anlatılır oradan yaparsın

Geri