olumlu olumsuz her 2 si içinde yazabilirmsiniz
11.4b3 yükledim. Electra exploit hatası alıyorum. Cihaz ip8+. Yardımcı olabilecek var mı?
beta sürümde mi deniyorsun? Yoksa cihazın sürümü 11.3.1 mi?Aynı hatayı bende alıyorum şu anda. Electra 11.3.1 yükledim bu hatayı verdi. Acaba farklı bir sürüm mü var electranın
11.4b3beta sürümde mi deniyorsun? Yoksa cihazın sürümü 11.3.1 mi?
sadece v1.0.3 sürümü destekliyor cs nin dediğine göre11.4b3
olumlu olumsuz her 2 si içinde yazabilirmsiniz
ben eskı versıyon itunes ile deniyeceğim
Kendi sayfasında 11.4 beta 3 sürümünü desteklediğini yazmış. Bu hatayı alan çok kişi var oraya yazmışlar.sadece v1.0.3 sürümü destekliyor cs nin dediğine göre
Bana yardımcı olursan sevinirim11.4 b3 electa exploit hatası alan arkadaşlar için çözümü yazıyorum. Multipatch yüklemeyin. Electra dosyasını direk cs nin kendi sayfasından indirin. Cydia impactor ile cihaza atın. Cydia impactor muhtemelen hata verecektir. Önceki sürüm ile revoke yapıp yeni sürüm ile dosyayı cihaza yükleyin. Tek sefer de jb yaptım takılma olmadan :) Yapamayan arkadaşlara yardımcı olurum
Ekli dosyayı görüntüle 5033
NoBetaAlert tweakinin çalıştığını okudum redditte deneyebilirsinizBu hatadan nasıl kurtulabilirim?
Ekli dosyayı görüntüle 5034
çok teşekkür ederim :)NoBetaAlert tweakinin çalıştığını okudum redditte deneyebilirsinizLinkleri görebilmek için Giriş yap veya üye ol.
Up upiphone 7 beta 1 ve beta 2 imzaları kapalı bu yüzden yükleyemezsiniz
ota zipi ile nasıl restore yapılır bilen biri var mı ?