Neler yeni

Jailbreak - Sohbet ve Sormak İstedikleriniz

Nasıl ulaşablrm bu sayfaya korkuyorum yüklemeye vallah
Ve tweaklerin ne işe yaradıklarını nasıl anlıcam

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

O resimin üzerinde linki olacaktı galiba. Ama öncelikle electra jb’sini Bekle derim. İkincisi beklemem diyorsan telefonu elmada kalma şansını gözüne alıyorsan jake james jb yayınladı onu yükle. Ne işe yaradıklarını öğrenmek içinde tweaklerin adını yaz videosunu izle. Ya da yorumlara bak.

Şerif abi birde yanlış anlama yararlı gerekli gereksiz falan derken konuda en fazla yazan sensin bu forumu güzelleştiriyorsun. Kendi adıma teşekkür ederim :)

Şerif de birde jailbreak olmasa ne olurdu tahmin edin

Şerif abi birde yanlış anlama yararlı gerekli gereksiz falan derken konuda en fazla yazan sensin bu forumu güzelleştiriyorsun. Kendi adıma teşekkür ederim :)

Kardeşim saolasın
O senin güzelliğin eyvallah

Şerif de birde jailbreak olmasa ne olurdu tahmin edin

He valla bende jailbreak var ama yemin olsun sizleri seviyorum ve sizlerle beklemek muhabbet vb zaman geçiyor

SIM manager ios 11 jbla çalışıyormu biri deneyebilirmi? linki budur. Ben iphonumdaki kişileri sim karta kopyalayıp tuşlu telefon kullanmaya başlayacağım kişisel nedenlerden. İos 11.3.1 ile uyumluysada güzel olur.
[automerge]1530892902[/automerge]
Coolstarın sayfasına bakıyorum arada hastalık oldu sanki 2 hafta değilde 1 yıl bakıyorum.

Son düzenleme:
Bu ne diyor tam çeviri yapa bilen
7ca7fa4cf6484532b22b3dfbea3eea80.png

Nullpixel eğer jbnin yarın çıkacağını düşünüyorsanız çok büyük hayalkırıklığına uğrayacaksınız adlı tweeti beğenmiş. Üstelik bu tweeti atan arkadaş bunun hakkında yeterince bilgim var demiş.

shortlook bi süredir üzerinde çalıştıkları bir tweak projesi. yarın yayımlanacakmış

beni düşündüren electra 11.3.1 çıkmadan bunu yayınlamalarının ne mantığı var? jailbreak için baya bir kitle 11.3.1 de bekliyor şu anda..

Yanlış bilgi vermeyelim. Nullpixel kendi yayınladığı tarihin, Electra ve jailbreakle kesinlikle ilgisinin olmadığını belirtti.

shortlook bi süredir üzerinde çalıştıkları bir tweak projesi. yarın yayımlanacakmış

beni düşündüren electra 11.3.1 çıkmadan bunu yayınlamalarının ne mantığı var? jailbreak için baya bir kitle 11.3.1 de bekliyor şu anda..

E hacı aşk olsun biz adam değilmiyiz
Bizi düşünüyor adam

Aslında electra betası çok önce çıkmış, exe dosyası olanı buldum ipa indirdi beta ama deneyeceğim ben :)

Yanlış bilgi vermeyelim. Nullpixel kendi yayınladığı tarihin, Electra ve jailbreakle kesinlikle ilgisinin olmadığını belirtti.
Yanlış bilgi vermek değil bu sadece düşüncemi paylaştım.. Benm düşüncem.. zaten 12 saat sonra anlaşılmış olur çıkıp çıkmadığı ;)

E hacı aşk olsun biz adam değilmiyiz
Bizi düşünüyor adam

:D yok serif o anlamda demedim yoğunluk şu anda 11.3.1 de ya ondan dedim.. hem 11.2.x de olup uzun süredir bekleyenler var hem de 11.1.x den yükseltmiş olanlar var.. sayıca üstünüz sizden unutma :D

Aslında electra betası çok önce çıkmış, exe dosyası olanı buldum ipa indirdi beta ama deneyeceğim ben :)
Test cihazın varsa onda dene.. günlük cihazında deneme bence :okay:

Bugün veya yarın çıkmayacak denmesi kötü oldu, pazar günü falan gelir umarım.

Valla coolstarın ipası yüzünden pc ve internet iyi atak yedi avast premium vardı pc yavaş diye kaldırmıştım :)

Geri