Neler yeni

Jailbreak - Sohbet ve Sormak İstedikleriniz

ü
Torngat ta çıkmış siz hangisini denediniz admin ?
Gerçek ve Orijinal olan JB ler denerim
Torngat vb araçlar sadece Cihaz içinde çöp oluşturur...

JailbreakTR
hahaha sizin dediğiniz dün çıkmıştı zaten ama cydia impctor lazım atmak için d
[automerge]1530793466[/automerge]
Aslında keen ipa da çıktı cydia destekli ancak benim pc sorunlu bir ara denerim bende.

Az daha sabredin adam akıllı jailbreak’e sahip olun. To.Panga olayını hatırlıyorsunuzdur.

JailbreakTR

Jake'in yaptığına ne diyon peki ? :D

Tavsiye etmem çünkü gerek Yok zaten yakında Cydia ile yükleyebilirsin Tweakleri..

Electra olmasaydı veya gelmezse deneyebilirsin ama unutma
----Güvenli Modu yok----(Safe Modu)

Bammm bye bye sürüm olur aksi takdirde

JailbreakTR

Tavsiye etmem çünkü gerek Yok zaten yakında Cydia ile yükleyebilirsin Tweakleri..

JailbreakTR
torngat2.0 da da yoktur herhalde ?

760B0A6E-C675-4590-A4CC-437B49A2371A.jpegFB8D66FE-F107-463D-8B05-5F621F37E89A.png

iCloud’u bayadır yedekleyemiyordum bugün alan satın aldım saat 11-12’den beri yedekliyorum. Bir ara yedekleniyor yazısının altına kadar geldi çizgi sonra WiFi kesildi falan fistan bir şey dedi tekrar başlattım şimdi buraya kadar geldi. Bu neden bu kadar uzun sürdü ? Daha bu kadar sürer mi ? Bu gidişle bitmeyecek gibi.
[automerge]1530798171[/automerge]

JailbreakTR

C116C7D1-A870-49CA-888E-DD8766AFAC79.png

Bir de bu doru mu ? Benim için çok önemli de çünkü. 😂😂😂

@AirLife
yedekleme için -->> icloud yedeklemeyi kapa, cihazı restart et. Mevcutta icloud yedeği varsa sil. iCloud yedeklemeyi tekrar aktif et ve yedekle. Sorun çözülecektir.

Yeni electra için -->> aslında bu ekstra bir nonce ayar aracı kullanmadan kendiliğinden electra nonce ayarlayacak anlamında. FR için güzel bir işlem.. Manuel yapmaya gerek olmayacak, bu sayede nonce ayarlamayı unutmuş olsan ve elmada kalırsan %80 ihtimalle (cihaz kernel panic vermediyse) FR kulanabileceksin demek

Ben iOS 11.3.1 jailbreak daha stabil olacak diye 11.1.1 yüksetim yanlışmı yaptım iOS 11.1.1 dahamı stabil??

Ne gibi sorun telefonu bozma ihtimali nedir off ya

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Jailbreak yaparken bir sorun yaşamazsanız yüklediğiniz tweaklere dikkat edin burada önerilen test edilmiş tweakler dışındakileri kullanmayın sorun yaşamazsınız.
ü

hahaha sizin dediğiniz dün çıkmıştı zaten ama cydia impctor lazım atmak için d
[automerge]1530793466[/automerge]
Aslında keen ipa da çıktı cydia destekli ancak benim pc sorunlu bir ara denerim bende.
Coolstar elindeki 0day exploit i kullandı keen yada jake bu açığı kullanmıyor onun için Electra yüklediğinizde sorun yaşayabilirsiniz. Kişisel olarak denemek istiyorsanız tabi ki başka kanallardan ulaşıp denemeniz mümkün

Jailbreak yaparken bir sorun yaşamazsanız yüklediğiniz tweaklere dikkat edin burada önerilen test edilmiş tweakler dışındakileri kullanmayın sorun yaşamazsınız.
Coolstar elindeki 0day exploit i kullandı keen yada jake bu açığı kullanmıyor onun için Electra yüklediğinizde sorun yaşayabilirsiniz. Kişisel olarak denemek istiyorsanız tabi ki başka kanallardan ulaşıp denemeniz mümkün
Siz electrayı bekleyebilirsiniz, jb deyince aklınıza sadece electra geliyor, double helix yapımcılarıda tihmstar vb jb paylaşabilirler. Keen cydia destekliyor ancak :) Sorun olursa zaten noncereboot ile ios 11.3.1 tekrar yüklerim
[automerge]1530799617[/automerge]
Adminim 11.3 betaların imzası kapandı mı ben ne olur ne olmaz temiz kurulum yapmak istiyorum 11.3.1’de sürüm kaybetmektense
ios 11.3.1shsh bloobs un varsa noncereboot ile yazılımını tazeletebilirsin

Siz electrayı bekleyebilirsiniz, jb deyince aklınıza sadece electra geliyor, double helix yapımcılarıda tihmstar vb jb paylaşabilirler. Keen cydia destekliyor ancak :) Sorun olursa zaten noncereboot ile ios 11.3.1 tekrar yüklerim
[automerge]1530799617[/automerge]

ios 11.3.1shsh bloobs un varsa noncereboot ile yazılımını tazeletebilirsin
Maalesef İmzalar açıkken almam gerekiyordu değil mi

@ReVdL
JB deyince aklımıza Jailbreak geliyor bu IOS 2 ile IOS 11.3.1 arası olabilir

IOS 11.3.1 Jailbreak + Cydia için sadece Coolstar ve ElectraTeam uğraşıyor..

Tihmstar'ın şimdilik öyle bir çalışması Yok..

Diğer geliştiriciler sadece ROOT erişimini sağlamak için kendi aralarında bir çalışma yapıyorlar.

Tabiki sağlıklı olmayan bir sürü İpa var, onun için en sağlıklısı Electra

JailbreakTR

Adminim 11.3 betaların imzası kapandı mı ben ne olur ne olmaz temiz kurulum yapmak istiyorum 11.3.1’de sürüm kaybetmektense
maalesef imzalar kapandı 11.4 haricindeki sürümlerin.

daha önce tahmin de bulunmuştu herkes 11.3.1 daha stabil olcak diye o yüzden tahmin olarak yürütürsen sence nasıl olcak
net bir şey söylenemez ki.. bakma kimse kullanmadan bir şey söyleyemez.. exploit için bakıcak olursak 11.1.2 ye kadar olan exploit daha sağlamdı ama 11.3.1 electra da 0day açığı kullanacaklar.. ne olur ne olmaz denenmeden bi şey demek tamamaen sallamak olur bence

Geri