Neler yeni

Jailbreak - Sohbet ve Sormak İstedikleriniz

Bir kaç Tweak çalışıyor Jakeashacks aracında..
manuel Tweak yükleme aynen Electra beta 11.1.2 gibi...

İPad Air 2'de

Tabiki sizler denemeyin

JailbreakTR

Ben 2 ay önce falan 11.3.1 ota la güncelledim jb yapınca sorun çıkarmı

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Alt surumde kalinca apple her ay 99 dolar fatura kesiyo haberin yokmu.

downloading...%99

Katılıyorum. Ödemezsen de icra gönderiyorlar.
Uyarı

Burası sohbet grubu olabilir fakat böyle boş konulara yer yok, saçma ve boş konular hakkında yorum yapmayın, insanları da yanlış bilgilendirip yönlendirmeyin!

Son düzenleme:
Bu adamın bir kaç gün dediği bana göre bir kaç hafta geliyor nedense. :D Erken çıkacak gibi değil bana göre nedense. :D

TweakBox kullandım İnşALLAH bir sorun çıkarmaz

Arkadaşlar 9.3.2 pangu jb Kullanıyorum. Şimdi Electra Hakkı'nda birşey merak ediyorum. Biz telefon restart olduğunda Web sayfası üzerinden yada Pangu ipa üzerinden tekrar Jailbreak yapabiliyoruz. Bu sürümde extender veya pc gerekiyor demişsiniz. Ne yani extender uyumsuz ise haftada bir pc ye mi bağlamak gerekecek telefonu ? Yada yeniden başlatma olursa telefonda tekrar pc mi gerekecek? 9.3.2 de en kötüsü Web üzerinden jb yapıyoruz. Electra kullanımını açıklayabilir misiniz?

11.0.2 den 11.3.1 e itunes den dfu yada recoverye almadan ipsw dosyasiyla yükledim sonra yedeğimi yükledim, jb yapsam en kötü 11.4 e sıfırdan kurarim herhalde

Arkadaşlar 9.3.2 pangu jb Kullanıyorum. Şimdi Electra Hakkı'nda birşey merak ediyorum. Biz telefon restart olduğunda Web sayfası üzerinden yada Pangu ipa üzerinden tekrar Jailbreak yapabiliyoruz. Bu sürümde extender veya pc gerekiyor demişsiniz. Ne yani extender uyumsuz ise haftada bir pc ye mi bağlamak gerekecek telefonu ? Yada yeniden başlatma olursa telefonda tekrar pc mi gerekecek? 9.3.2 de en kötüsü Web üzerinden jb yapıyoruz. Electra kullanımını açıklayabilir misiniz?

Extender çok büyük ihtimalle çalışacaktır. Çalışmazsa haftalık bilgisayar gerekir. Web site üzerinden jailbreak yok ve tweakbox gibi yerlerden jailbreak aracı tavsiye etmiyoruz

JailbreakTR

Ne gibi sorun telefonu bozma ihtimali nedir off ya

Telefonunuzun bozulma ihtimali yok. Sadece sürüm kaybetme olasılığınız mevcut. Mecburen 11.4 e geçme durumunuz olabilir. Ota güncelleme ile tam güncelleme arasında sanırım farklılık mevcut. Buda jb işleminde sorun çıkarabilir. Kesin çıkacak diye bir durumda yok.
[automerge]1530786686[/automerge]
Extender çok büyük ihtimalle çalışacaktır. Çalışmazsa haftalık bilgisayar gerekir. Web site üzerinden jailbreak yok ve tweakbox gibi yerlerden jailbreak aracı tavsiye etmiyoruz

JailbreakTR
Extender’in çalışma mantığı nedir ?

Telefonunuzun bozulma ihtimali yok. Sadece sürüm kaybetme olasılığınız mevcut. Mecburen 11.4 e geçme durumunuz olabilir. Ota güncelleme ile tam güncelleme arasında sanırım farklılık mevcut. Buda jb işleminde sorun çıkarabilir. Kesin çıkacak diye bir durumda yok.
[automerge]1530786686[/automerge]

Extender’in çalışma mantığı nedir ?

Cydia impactor gibi mobil + oto imzalama avantajı var.
100% güvenli

JailbreakTR

Geri