Hala bekliyorum
[automerge]1530744984[/automerge]
BU GECE GELİR DİYENLER BU YORUMU BEĞENSİN.
Adam a few demiş reyis birkaç güne çıkar yani

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Hala bekliyorum
[automerge]1530744984[/automerge]
BU GECE GELİR DİYENLER BU YORUMU BEĞENSİN.
Söylemeseydin iyiydi abi en az 3 kişiyi kaybettik şimdiBir kaç Tweak çalışıyor Jakeashacks aracında..
manuel Tweak yükleme aynen Electra beta 11.1.2 gibi...
İPad Air 2'de
Tabiki sizler denemeyin
JailbreakTR
Söylemeseydin iyiydi abi en az 3 kişiyi kaybettik şimdi![]()
Merak eden olabilir ondan söyledim abi umuyoruz ki deneyen olmazİpa yok kimsede şu anda
Adımlar uzun olduğu için yanlış bir adımda Cihazı bozarsınız..!!!
JailbreakTR
Bu sürüm yükseltenleri anlamıyorum neden yükseltiyorlar jailbreak geleceğini bilsem 1 senede beklerim şimdi sürüm düşür bakim nasıl düşürücen
Katılıyorum. Ödemezsen de icra gönderiyorlar.Alt surumde kalinca apple her ay 99 dolar fatura kesiyo haberin yokmu.
downloading...%99
Alt surumde kalinca apple her ay 99 dolar fatura kesiyo haberin yokmu.
downloading...%99
Bu söylediğiniz ciddi mi şaka mı?
Şayet ciddiyse katılmıyorum yanlış bilgi.
Aynen farkettim ben deForumun anasayfa düzenlemesi güzel olmuş emeği geçenlerin eline sağlık![]()
Alt surumde kalinca apple her ay 99 dolar fatura kesiyo haberin yokmu.
downloading...%99
Katılıyorum. Ödemezsen de icra gönderiyorlar.
Burası sohbet grubu olabilir fakat böyle boş konulara yer yok, saçma ve boş konular hakkında yorum yapmayın, insanları da yanlış bilgilendirip yönlendirmeyin!
Ben 2 ay önce falan 11.3.1 ota la güncelledim jb yapınca sorun çıkarmı
Büyük ihtimalle sorun yaşayacaksınız. Çünkü geliştiriciler özellikle cihaza temiz kurulum yapılmasını önerdi.
Ben 2 ay önce falan 11.3.1 ota la güncelledim jb yapınca sorun çıkarmı
Arkadaşlar 9.3.2 pangu jb Kullanıyorum. Şimdi Electra Hakkı'nda birşey merak ediyorum. Biz telefon restart olduğunda Web sayfası üzerinden yada Pangu ipa üzerinden tekrar Jailbreak yapabiliyoruz. Bu sürümde extender veya pc gerekiyor demişsiniz. Ne yani extender uyumsuz ise haftada bir pc ye mi bağlamak gerekecek telefonu ? Yada yeniden başlatma olursa telefonda tekrar pc mi gerekecek? 9.3.2 de en kötüsü Web üzerinden jb yapıyoruz. Electra kullanımını açıklayabilir misiniz?
Ne gibi sorun telefonu bozma ihtimali nedir off ya
Extender’in çalışma mantığı nedir ?Extender çok büyük ihtimalle çalışacaktır. Çalışmazsa haftalık bilgisayar gerekir. Web site üzerinden jailbreak yok ve tweakbox gibi yerlerden jailbreak aracı tavsiye etmiyoruz
JailbreakTR
Telefonunuzun bozulma ihtimali yok. Sadece sürüm kaybetme olasılığınız mevcut. Mecburen 11.4 e geçme durumunuz olabilir. Ota güncelleme ile tam güncelleme arasında sanırım farklılık mevcut. Buda jb işleminde sorun çıkarabilir. Kesin çıkacak diye bir durumda yok.
[automerge]1530786686[/automerge]
Extender’in çalışma mantığı nedir ?