Neler yeni

Jailbreak - Sohbet ve Sormak İstedikleriniz

Coming soon: Electra for iOS 11.3.1
Electra is coming soon for iOS 11.3.1! All users not on iOS 11.0-11.1.2 are recommended to upgrade to 11.3.1.

Ekli dosyalar

• indir (2).jpg
    indir (2).jpg
    34 KB · Görüntüleme: 71
Yok mu Twitter paneli olan bi hamıyetli vatandaş. Onurlu çocuğa 25-30k lık bot takipçi göndersin :D

@omrrtt
BigBoss Reposunda o kadar Tweak var IOS 2 - 11 destekleyen..
örnek: SwipeSelection (ilk yüklediğim Tweak JB yaptıktan sonra)

Coolstar sadece IOS 11 uyumlu Tweakleri Cydia'da barındıracaksa O iş bence yaş

O kadar Tweak var IOS 11'de çalışan ve IOS 8-9 yazan..

BigBoss reposu buna nasıl izin verecek BigBoss Coolstar mı olacak..
vakit geçiriyor sadece.. 11.3.1 de Jailbreak YOK kim nasıl deneyecek Tweaklerin uyumlu olup olmadığını ve o Google listesine atacak

Kurnaz Adam önce kendi Tweaklerini listeye atmış

JailbreakTR

Panda helper ve ipabox en iyisi, vshare helper artık çalışmıyor açsan bile indirdiklerini kuramıyorsun, sonraki alternatifler appvalley ve appeven, bunlar işini görmezse tutu helper yükle vip sürümü ücretsiz taig9 da var. Ama en iyisi dediğim gibi yukarıdaki 2 li
Arkadaşlar konu açmayım dedim tweakbox tarzı proğram var mı? Sizin kullandığınız?

@omrrtt
BigBoss Reposunda o kadar Tweak var IOS 2 - 11 destekleyen..
örnek: SwipeSelection (ilk yüklediğim Tweak JB yaptıktan sonra)

Coolstar sadece IOS 11 uyumlu Tweakleri Cydia'da barındıracaksa O iş bence yaş

O kadar Tweak var IOS 11'de çalışan ve IOS 8-9 yazan..

BigBoss reposu buna nasıl izin verecek BigBoss Coolstar mı olacak..
vakit geçiriyor sadece.. 11.3.1 de Jailbreak YOK kim nasıl deneyecek Tweaklerin uyumlu olup olmadığını ve o Google listesine atacak

Kurnaz Adam önce kendi Tweaklerini listeye atmış

JailbreakTR

Dediği başka bir repoda BigBoss gibi diğer repolardaki tweakleri kendi reposunda güncel olanları koymayacak mı ? Yoksa dediğin gibi BigBoss’daki uyumsuz tweakleri o nasıl silecek ?

Teşekkür ederim arkadaşlar bakacağım hepsine tek tek

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Doğmamış çocuğa don biçiyoruz,önce doğsun bakalım sonra repo işi
Oyalıyor yine bişey yok ortada

Öyle yada böyle çıkacak 11.3.1 eksik hesap edemediği birşeyler var, kendi açığını da paylaşmak istemiyor, normal şartlarda yapamıyorum da diyemiyor, o yuzden bu taktiklere ihtiyacı var. Çoğu insanın midesi bulandı bir kere. Jb bekleyen arkadaşlara bol sabır dilerim.

1

11.3 ile herhangi bir sorun ile karşılaşmadım. Sen karşılaştın mı?
Benim görüşüm sorun ile karşılaşmadıysan kal bu sürümde
İnternet tarayıcısında kasma gibi birşey oluyor. Ondan, future restore ile shsh kaydımla yükledim sorunlu olabilir

11.3.1 deyim ben tek sorun ekran kaydında youtubeda ya da imovide ses yok mic açık olduğu halde ama apstoreda uygulamaların hepsini denedim çözümü buldum ama uygulamalarla uğraşılıyor 11.4 te sorun geçer diye düşünmüştüm ama 11.4 tede geçmiyormuş jb gelince heehalde bir çözümü olur

Geri