Neler yeni

Jailbreak - Sohbet ve Sormak İstedikleriniz

Coolstar suan bu tarz tweetlerle milletin gazini aliyor baska birsey degil.O kadar para topladin bekleyin bir 11.3 de dedin varsa elinde çözüm o remount için ne bekliyorsun daha cildirmamak elde degil

Bana çok çaresiz gibi geldi ama bakalım

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Millete niye yalvarıyo o zaman

Hala remount falan eksik diyor valla çok karıştı işler kendisinin eli kolu bağlandı bana kalırsa ama cihazında kurulduğuna dair fotoğraflar paylaşmıştı bazı geliştiriciler de tweaklerin çalıştığını onaylamıştı bilmiyorum ne olacak şimdi

Hala remount falan eksik diyor valla çok karıştı işler kendisinin eli kolu bağlandı bana kalırsa ama cihazında kurulduğuna dair fotoğraflar paylaşmıştı bazı geliştiriciler de tweaklerin çalıştığını onaylamıştı bilmiyorum ne olacak şimdi

Jb yaptı çalışıyor tweaklerde kuruluyor Zaten.Sorun cihazı kapatıp açınca herşey siliniyor

Sanmam elinde 11.2.6 vardır lafını yememek için 11.3.1 cıkartacak bırını beklıyo o yuzden elinde 11.3.1 olan yok

adam millete yalvarmıyor gelecek sürümü de korumaya çalışıyor .. arkadaşlar adama bunu derseniz sürekli bırakır giderse sonra siz yalvarırsınız...

c96d9ac03c661119d970e1fc348692ef.png

Pwn20wnd den yeni twit serisi çeviri:

1. SparkZheng’in haftalar önce çalıştığı bir remount yöntemi var. Sadece kararlılık sorunlarını çözmeye çalışıyoruz. Bu, cihazı kullanılamaz hale getirdiği için.
2. Görünüşe göre aynı şeyi yapan başka bir adam var. Bu yeni bir şey değil
3. Baypasın neden olduğu kararsızlık sorunlarını çözmedikçe…

Jb yaptı çalışıyor tweaklerde kuruluyor Zaten.Sorun cihazı kapatıp açınca herşey siliniyor
7-8 tweak kullanan ayağını sağlam basmayı seven biri için çok sorun değil bunları geri kurmak, üstelik jb li telefonun kapanmama olayını hepimiz biliyoruz.
eğer olay hakkaten buysa bence bu şekilde yayımlanmalı.
ios 12 için 0day i bekleteceksekte biz niye geçtik? 11.1.2 de beklerdik 12 gelince geçerdik madem.
ah coolstar ah bu sefer çuvalladın.

7-8 tweak kullanan ayağını sağlam basmayı seven biri için çok sorun değil bunları geri kurmak, üstelik jb li telefonun kapanmama olayını hepimiz biliyoruz.
ios 12 için 0day i bekleteceksekte biz niye geçtik? 11.1.2 de beklerdik 12 gelince geçerdik madem.

Herseferinde kurmak tweakleri sikinti hocam.soylerken dile kolay geliyor ama dediğim gibi.aynen dedigin gibi herkezi 11.3.1 e gecirdikten sonra elindeki acigi kullanmamasi sacma.her x.0.0 sürümunde oldugu gibi zaten 12.0 da aciklar olucaktır illaki.

En büyük korkum en sonunda biz beceremedik olmadı bu sürüme jb çıkmayacak denmesi, düşüncesi bile kötü.

Herseferinde kurmak tweakleri sikinti hocam.soylerken dile kolay geliyor ama dediğim gibi.aynen dedigin gibi herkezi 11.3.1 e gecirdikten sonra elindeki acigi kullanmamasi sacma.her x.0.0 sürümunde oldugu gibi zaten 12.0 da aciklar olucaktır illaki.

İos12 büyük değişiklikler ve stabilite getiricek beklentisi var herkeste ve bu sebepten düzgün bir sürüme jailbreak şansını kaçırmak istemiyorlar haklılarda
Jailbreak yapılabilicek bir Açık bulmak hiçte öyle aaa buldum açığı demek gibi kolay değil
Bazı sürümlerde jailbreak yapılabilicek dişe dokunur bir açık bile bulamayınca apple a ağladıklarını twitterda hashtag açtıklarını hatırlatmısınız bilmem ama 0day açığını ios12 ye bekletmeleri mantıklı
Mantıksız olan ise diğer buldukları açık ile jailbreak yapabilceklerini sanıp milleti ios11.3.1 geçirdiler ve beceremediler

İos12 büyük değişiklikler ve stabilite getiricek beklentisi var herkeste ve bu sebepten düzgün bir sürüme jailbreak şansını kaçırmak istemiyorlar haklılarda
Jailbreak yapılabilicek bir Açık bulmak hiçte öyle aaa buldum açığı demek gibi kolay değil
Bazı sürümlerde jailbreak yapılabilicek dişe dokunur bir açık bile bulamayınca apple a ağladıklarını twitterda hashtag açtıklarını hatırlatmısınız bilmem ama 0day açığını ios12 ye bekletmeleri mantıklı
Mantıksız olan ise diğer buldukları açık ile jailbreak yapabilceklerini sanıp milleti ios11.3.1 geçirdiler ve beceremediler

evet benimde dusuncem oyle cun ki stabil surum icin jb yi kacirip neden kotu surume yapsinlar? durum coktan boyle zaten surum eskiden stabil surum bekliyorlardi jb icin.bunlarda oyle yapiyor sadece milleti gecirtdiler simdide yapmiyoruz diyemiyorlar

Son düzenleme:

Sadece tweak silinmesi sıkıntı değil ama başla neleri siler bilinmiyor.Ciddi hasarlar yaratabilir

Sadece tweak silinmesi sıkıntı değil ama başla neleri siler bilinmiyor.Ciddi hasarlar yaratabilir

Olabilir haklısın
Bu sefer hesap edemedikleri faceid kırılması olayı oldu.
Şuan 11.1.2 de kalıp blobs ları alıp beklemede olsak ve faceid sorunu olmasa sorun edilecek durum yoktu
Bu açıdan da fazla haksızlık yapılmaması lazım bence
Umarım 1-2 aya sorun çözülür ancak sanki iş iOS 12 imza kapanmasına kaldı gibi bu saatten sonra 11.3.1 ile daha fazla uğraşacaklarını sanmıyorum

neden levis yada başka birine ihityaç duyuor ki o kadar yapmışsın sonuna gelmişsin nerdeyse pes edicek durumdasın şuan
[automerge]1530275834[/automerge]
pes edip 11.2 beta ya ge.enlerede hak veriyorum bu durumda bile rahatlatıcı bi açıklama yok kısaca evdeki hesap çarşıya uymadı

Geri