Evet kurulmuyor iphone 7Denediniz mi
Evet kurulmuyor iphone 7Denediniz mi
hayır sadece örnek verdim.Yani Mac ve Linux için geçerli bir virüs mü demek istedin?
Zaten gün içerisinde açıklama falan gelecektir.
evet hocam wifi sorunu icin hemde bunlardan bir jb beklenmez :)@alsha iOS 12 ye mi yükseltiyorsun?
hayır sadece örnek verdim.
Zararlı herhangi bişey yok
Ayrıca kurulmuyor tek zararlı yanı explorerde sınızsız bagıs ekranı acması
Arkdaşlar kesinlikle denemeyin bu dün gece çıkarılanı..
sanal pc de açtım exe yi. Cihaz takılı olmamasına rağmen cihaz bulundu diyor ve işlemlere başlıyor gibi gösteriyor.. Yani bu programın tek olayı açtığı reklam sayfaları ile para kazandırmak
Boşuna indirmeyin ve denemeyin![]()
SHSH ların varsa iOS 10 a dön benceevet hocam wifi sorunu icin hemde bunlardan bir jb beklenmez :)
Aga sigaraya başlayacağım bu beklenti yüzünden, takıntı yaptı bana.
Totem yaptım jb çıkana kadar bekleyeceğim jb çıkınca bi tane keyif sigarası yakacağımAga sen daha başlamadın mı yoksa. Ben 2 tane birden yakıyorum son birkaç aydır
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Dev hesabı ilemi jb yaptınCydown ios11 e güncellendi ve çatır çatır çalışıyor
Üstelik sadece bigboss da değil packix ve hashbang reposunda da istediğini indiriyor çok yaşa emi sen
Julioverne
![]()
Cydown ios11 e güncellendi ve çatır çatır çalışıyor
Üstelik sadece bigboss da değil packix ve hashbang reposunda da istediğini indiriyor çok yaşa emi sen
Julioverne
Dev hesabı ilemi jb yaptın
Bayadır görünmüyordun
JB yaklaşıyor linç edecekler seni![]()
hayir hocam yok :)SHSH ların varsa iOS 10 a dön bence
@vahcet12 aynen dostum.. hiç çalıştırma.. Milletin umutlarıyla para kazanma derdindeler sadece
Cydown ios11 e güncellendi ve çatır çatır çalışıyor
Julioverne
![]()
Birdaha gaza gelirsem jailbreaksiz olayım 11.1.1 deydim sıf arada bir safe mode atıyor diye yükseltim şimdide yana yana jailbreak bekliyorum 1 haftayı bulmaz diyorlardı hani nerde o bir haftayı bulmaz diyenler![]()
Hangi repoda var?
Tapatalk Pro kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Özelden yazdım
Bakıyorum artık bekleyen kalmadı
Repoları tweakleri konuşuyoruz
Sayın adminlerimizden rica etsek kullanıcıların sürüm durumlarını bir anketle ortaya çıkarabilirmisiniz?
Eğlence olur hepimize beklerken