Neler yeni

Jailbreak - Sohbet ve Sormak İstedikleriniz

Maalesef bence haberler kötü
Ulu morfpheus son tweetinde; Şimdi, cihazı kilitleyebilecek bir kod çıkarmaktansa, Sonra, daha stabil ve test edilmiş bir kod yayımlayacağını yine o alaycı dev üslubu ile belirtti.

Artık Zheng in bu hafta teorisinde çökmüştür,çıkacak belli belkide Stabil olacak ama ne zaman belli değil yakında hiç değil gibi....

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Acaba iOS 12 nin 11 yerine 10 platformu üzerine kurulacak olması coolstar ın diğer 0day açığını kullanmasını sağlarmı?
Levin yada bu şekilde bu hafta artık bir sonuç alacağız gibi

Bu bilgiyi nereden elde ettin? ios12'nin ios10'u platform olarak kullanması bilgisini?

Hayır asla 0day açığını ios 10 tabanlı sistem üzerinde kullanamaz ios 10 tabanlı demek ios 12 nin neden daha performanslı olduğu ve pilinin uzun gittiğini ortaya koyuyor, açık beta 2 de kapandı

Maalesef bence haberler kötü
Ulu morfpheus son tweetinde; Şimdi, cihazı kilitleyebilecek bir kod çıkarmaktansa, Sonra, daha stabil ve test edilmiş bir kod yayımlayacağını yine o alaycı dev üslubu ile belirtti.

Artık Zheng in bu hafta teorisinde çökmüştür,çıkacak belli belkide Stabil olacak ama ne zaman belli değil yakında hiç değil gibi....

Aynen böyle diyor twitinde ama yinede çok uzun sürecek gibi değil sabredin stabil yapalım diyor

Sözde elinde olan sağlam birşey değilmiş yaa oda inanmıyor veya ver gerisini ben hallederim
Tihmstar yarım kalan işleri bitiren adam

JailbreakTR
En azından bu şekilde yayınlasalar keşke.. zaten semi olunca cihazı kapatmıyoruz😃 remouth htası düzelince de güncellemeyle çözebilir sorunu 🤔

Adamdaki egoya bakar mısınız.
8fd944eed20e0c7bb90800056540e4ef.png

Ben değişimden yeni almıştım eski sürüm geldi şansına ne gelirse.Harici onarımlarda güncelleyip gönderiyorlar
Nesi vardı telefonun verdiğinizde? Bende mi bozup versem diye düşünmüyor değilim :D
Ssh ulaşım sağlanabiliyor geosn0w un yaptığı araçla. Bir kaç dosyaya rm -rf çekip telefonu mu bozsam diyorum, sorarlarsa telefon kapandı daha da açılmıyor derim :D

Geri