Daha bugün remountu çözeceğiz dediler, bir sürü karıştı ortalık bu gece imkansızMerakta kalmayın dostlar,
Ben size perşembeden demiştim aslında. Bugün akşama elimizde olur bu "jailbreak"![]()
Daha bugün remountu çözeceğiz dediler, bir sürü karıştı ortalık bu gece imkansızMerakta kalmayın dostlar,
Ben size perşembeden demiştim aslında. Bugün akşama elimizde olur bu "jailbreak"![]()
Coolstar jonathan levin'den bir eklenti alırsa... hemen yayınlayacakmış Jailbreak i
İnşallah bir an önce bu eklenti kendisine ulaşır.. yoksa Forumda kan akacak
JailbreakTR
Herhangi bir cevap attığı yok sessiz takılıyor kendisiPeki bu levin ne diyor cevap vermemişmi bu konuda
Arkadaşlar bunaltmayın jonathan levin i zaten spam engelleme yapmıştır ama üzerine gitmeye gerek yokjonathan levin Twitter hesabi bulamadım ???
Benim anlamadığım bunun bir dediği bir dediğini tutmuyor ağğ ağğ nerde eki hackerlar bakalım hayırlısı
BİR FİDAN BİN İNSAN![]()
Hacı bu dangalak tam bir kukla
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Bu Coolstar Mahlukatı levin'i beklerse işimiz zor.
levin demişti IOS 12 açığını Eylül'de yayınlarım.
Yani eğer bugünlerde levin bu 11.3.1 için bir ekleme yapmazsa Eylül'den önce birşey gelmez.
Ya bu Coolstar makarayı geri saracak ve 11.2-11.2.6 yayınlayacak yada Eylül'le kadar bekleyeceğiz.
Benim tahminim
JailbreakTR
En çokta kendi salaklığıma yanıyorum. Ulan 11.1.2 jailbreak vardı ne b.k vardıda 11.3.1 yaptım![]()