Neler yeni

Jailbreak - Sohbet ve Sormak İstedikleriniz

Coolstar jonathan levin'den bir eklenti alırsa... hemen yayınlayacakmış Jailbreak i
İnşallah bir an önce bu eklenti kendisine ulaşır.. yoksa Forumda kan akacak

JailbreakTR

Coolstar jonathan levin'den bir eklenti alırsa... hemen yayınlayacakmış Jailbreak i
İnşallah bir an önce bu eklenti kendisine ulaşır.. yoksa Forumda kan akacak

JailbreakTR

Buradaki yorumları/sohbeti coolstarın twitinin altına taşısak pıçaklar bizi. 2 twit attık jb çıkarmaktan vazgeçiyordu.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

3375cbcf1c3b46dc90c478c6be9ff61b.png

Millet deli gibi Levini arıyor
Çeviri:

Linux tabanlı iOS devleri, artık coolstar'ın linux toolchain'i ile Linux üzerinde .xcodeproj'un derlenebildiğini bilmekten mutluluk duyacaktır. Şu anda bir sürü şey kodlanmış ve simgelenmiş durumda, ancak şimdiden çoğu projede çalışıyor!

Ben de geliştirici olarak SSH Root Exploiti ile remount exploiti arıyorum kaç gündür ssh ile idare ediyorum sıkıldım be :(

2e9a13baaea062a8ce560367e848e7b4.png

Sonunda benide çileden çıkarttı aşşağılık herif ya milleti 11.2X sürümlerden 11.3.1 e geçirdi şimdi de 11.2X lere tam jailbreak var 11.3.1 e ise sadece anemone çalışıcak uşan gavat anemone olmadanda tema değişilir root erişimi olan cihazda senşn günlerdir milleti oyalaman nedendi
Birde utanmadan milletle ‘...şak geçer gibi attığı videoya bakın şerefsizin

Bu videoyu paylaşmış

Benim anlamadığım bunun bir dediği bir dediğini tutmuyor ağğ ağğ nerde eki hackerlar bakalım hayırlısı

BİR FİDAN BİN İNSAN

Bu Coolstar Mahlukatı levin'i beklerse işimiz zor.

levin demişti IOS 12 açığını Eylül'de yayınlarım.

Yani eğer bugünlerde levin bu 11.3.1 için bir ekleme yapmazsa Eylül'den önce birşey gelmez.

Ya bu Coolstar makarayı geri saracak ve 11.2-11.2.6 yayınlayacak yada Eylül'le kadar bekleyeceğiz.

Benim tahminim

JailbreakTR

0559ce6fc77d0da10cdf89e198b9e5dc.png

Coolstar bu tiwiti beğenmiş. Çevirisi:

Bazıları için gülünç gelebileceğini biliyorum, ama bunu herkese açık olarak ifade etme ihtiyacım var. Electra takımının bir parçası değilim! Tweetler'le ilgili yorumlardaki bazı kişiler ya Electra'nın gelişimine katıldığımı düşünüyorlar ya da benim Coolstar olduğumu. Her ikisi de yanlıştır.

Bu Coolstar Mahlukatı levin'i beklerse işimiz zor.

levin demişti IOS 12 açığını Eylül'de yayınlarım.

Yani eğer bugünlerde levin bu 11.3.1 için bir ekleme yapmazsa Eylül'den önce birşey gelmez.

Ya bu Coolstar makarayı geri saracak ve 11.2-11.2.6 yayınlayacak yada Eylül'le kadar bekleyeceğiz.

Benim tahminim

JailbreakTR

☹️☹️

BİR FİDAN BİN İNSAN

531837b7d27219967cf14a89069445c8.png

Bir de şöyle bir twiti beğendi. 0day ve morpheus ile alakalı bir soruya verilen cevap:

Kimse 0 gün yakmıyor.

Spark tarafından bir remount yaması verildi ve bu da sabitleme hakkında konuştuğum şey.

Geri