Diyor ki 11.2.x sürümleri için tamam ama 11.3.c sürümü için sadece anemıne indirebiliyoe çünkü sadece filesystem hazırmış. 11.3.x için full jailbreak sabırlı ve spamlemeyenlere gelcekmiş![]()
Burda ne diyor
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
diyor ki 11.2.x icin jb tam. ama 11.3.x icin sadece bir tweak anemone yukleniyor. baska tweaklar calismiyor.sakin ve hasta adamlara gelecek falan filan :)![]()
Burda ne diyor
geçen bütün tweaklerin çalıştığını söylememiş miydi?
hayir.sadece bir kac tweakin 11.3.x icin guncellendigi soylendi.sorun var sorun duzelmeli ki guncellenen tweaklari indirelimgeçen bütün tweaklerin çalıştığını söylememiş miydi?
![]()
Burda ne diyor
saurikin neden buna guvenmedigi anlasildiHerife bak ya, gevşek gevşek konuşuyor. Yok spamlarsanız babayı alırsınız vs vs. Ben bu adama güvenip te 11.2.5 ten 11.3.1 e geçtim. İyi geliştiricilerin buna neden arka çıkmadıkları belli.
Nullpixel o bulduğumuz diğer 0day’i kullanmayacağız dedi bugünHerife bak ya, gevşek gevşek konuşuyor. Yok spamlarsanız babayı alırsınız vs vs. Ben bu adama güvenip te 11.2.5 ten 11.3.1 e geçtim. İyi geliştiricilerin buna neden arka çıkmadıkları belli.
Bunun bulduğu bi zero day vardı ios 12 için bekliyordu sonradan patchlediler diye biliyorum o açığı (yanlış olabilirim) o açığı kullanıp ta remount sorununu aşamıyor mu? @yusuf.ozgul @gokmenecer
Sebebini söyledi mi? Apple ios 12 betalarında patchlememiş miydi o açığı?Nullpixel o bulduğumuz diğer 0day’i kullanmayacağız dedi bugün
Neden ne zaman çıkacak diye tahmin oyunu oynamıyoruz. (vakit geçer)
Kazananlara da sayın yönetici bir iyilik düşünür belki.
"PAZAR" DİYORUM
hocam galiba tursusunu kuracaklar o acigin. yoksa baska turlu aciklamasi olamaz bu sacmaliginSebebini söyledi mi? Apple ios 12 betalarında patchlememiş miydi o açığı?
Merakta kalmayın dostlar,
Ben size perşembeden demiştim aslında. Bugün akşama elimizde olur bu "jailbreak"![]()
Merakta kalmayın dostlar,
Ben size perşembeden demiştim aslında. Bugün akşama elimizde olur bu "jailbreak"![]()