Neler yeni

Jailbreak - Sohbet ve Sormak İstedikleriniz

7d85e18a35795e6b939344b0a71c0597.png

Burda ne diyor

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Diyor ki 11.2.x sürümleri için tamam ama 11.3.c sürümü için sadece anemıne indirebiliyoe çünkü sadece filesystem hazırmış. 11.3.x için full jailbreak sabırlı ve spamlemeyenlere gelcekmiş

Adam diyorki 11.3.1 suan tek birtane Tweak caliscak diye cünkü Yazma hakkini verememis tek Okuma hakkini o da herkerze var .

Anlicaginiz baya sürecek 11.2.x sevine bilir.

11.3.1 Jailbreak sadece Spammen etmiyenlere gelcek mis göya.

Defolsun soytarı la bu jailbreak bunun gibi bir soytarıya kaldıysa bu jailbreak den pek fayda gelmez

Adam 11.3.1 geçin dedi şimdide diyor ki kardeşim 11.2.x tamam diğeri tam çalışmıyor çocuk kendini vurtacak az kaldı bana

Herneyse herkes Allah’a emanet olsun yarın Seçim var ve sandık görevi var o yüzden yatayım saat 6 da kalkacağım artı bu ekip den de bir çaçık olmaz biz daha çok bekleriz

2-3 haftası bana göre kesin var, en üzüldüğüm şey de sırf takip için hesap açmakla uğraştım bir de of of.

Herife bak ya, gevşek gevşek konuşuyor. Yok spamlarsanız babayı alırsınız vs vs. Ben bu adama güvenip te 11.2.5 ten 11.3.1 e geçtim. İyi geliştiricilerin buna neden arka çıkmadıkları belli.

Bunun bulduğu bi zero day vardı ios 12 için bekliyordu sonradan patchlediler diye biliyorum o açığı (yanlış olabilirim) o açığı kullanıp ta remount sorununu aşamıyor mu? @yusuf.ozgul @gokmenecer

Son düzenleme:
Herife bak ya, gevşek gevşek konuşuyor. Yok spamlarsanız babayı alırsınız vs vs. Ben bu adama güvenip te 11.2.5 ten 11.3.1 e geçtim. İyi geliştiricilerin buna neden arka çıkmadıkları belli.

Bunun bulduğu bi zero day vardı ios 12 için bekliyordu sonradan patchlediler diye biliyorum o açığı (yanlış olabilirim) o açığı kullanıp ta remount sorununu aşamıyor mu? @yusuf.ozgul @gokmenecer
Nullpixel o bulduğumuz diğer 0day’i kullanmayacağız dedi bugün

Neden ne zaman çıkacak diye tahmin oyunu oynamıyoruz. (vakit geçer)
Kazananlara da sayın yönetici bir iyilik düşünür belki.
"PAZAR" DİYORUM

Merakta kalmayın dostlar,

Ben size perşembeden demiştim aslında. Bugün akşama elimizde olur bu "jailbreak":campeon:

Geri