Neler yeni

Jailbreak - Sohbet ve Sormak İstedikleriniz

Levin kim o ne işe yarıyor

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

İle böyle bir furya başladı twitin yorumlarında. Ben de katıldım o furyaya
53e9174f4552b6941b8a5c770873ef5b.png

Levin yani morpheus çalışmasını electra ile paylaşmayacağını hatta 12 için çalışmaya başladığını belirtmişti
Kaynak tweetleri

Bunun üzerine yorumlar electranın tersine işlem yapıp arak yapacağı şeklinde iş uzun yani o da 11.3 için çıkarsa

demi zaten yüzüp yüzüp sona yaklaştılar :D
Evet ya onu da jbye uyguladıktan sonra yayınlayacaklar
Levin yani morpheus çalışmasını electra ile paylaşmayacağını hatta 12 için çalışmaya başladığını belirtmişti
Kaynak tweetleri

Bunun üzerine yorumlar electranın tersine işlem yapıp arak yapacağı şeklinde iş uzun yani o da 11.3 için çıkarsa

Valla o levin işi karışık dediğin gibi benim electra ile alakam yok dedi, nullpixel bizim levin ile alakamız yok diyor, coolstarda levini bekliyoruz diyorlar.

Evet ya onu da jbye uyguladıktan sonra yayınlayacaklar

Valla o levin işi karışık dediğin gibi benim electra ile alakam yok dedi, nullpixel bizim levin ile alakamız yok diyor, coolstarda levini bekliyoruz diyorlar.

Milleti gaza getirip Levi’nin üzerine salacaklar galiba adamda bıkıp ne haliniz varsa görün deyip verecek hemen
Wen eta a başlıyorum hemen :)

Milleti gaza getirip Levi’nin üzerine salacaklar galiba adamda bıkıp ne haliniz varsa görün deyip verecek hemen

Wen eta levine sökmez adam kendine auto blocker yazmış. Direkt bloklar 😂

Gerçekten hevesim çok kaçtı. Gelecekse de Temmuz sonu, belki de yaz sonu gibi gelir bence. Belki de hiç gelmez :(

Ben bu levin anlamadım onu ilk kez duyuyorum o ne iş yapıyor

Umarım. Sırf bunun için ayrı Twitter hesabı açtım ben.
[automerge]1529785004[/automerge]

Initial remountu yayınlayacak tek işi o.

Senin dediğin ne işe yarıyor bunlar herşey hazır demişler di şimdi bu adam ve yayınlayacağı şey ne işe yarıyor tam olarak anlatırmısın sana zahmet

Senin dediğin ne işe yarıyor bunlar herşey hazır demişler di şimdi bu adam ve yayınlayacağı şey ne işe yarıyor tam olarak anlatırmısın sana zahmet

Onun dışında her şey hazır evet ama ne yazık ki ne olduğunu bilmiyorum, mutlaka burada bilen birileri vardır mesajı görünce açıklarlar sana

bu levin kim oluyor :) ben size dedim ya ayin sonunda yada 5temmuza gibi ondan ote olmuyacak. 5 temmuza kadar bekleyin :)

Geri