Herkes pusuda bekliyorAynı mesajı 3-4 kişi paylaşmış çok sabırsısız :))

Herkes pusuda bekliyorAynı mesajı 3-4 kişi paylaşmış çok sabırsısız :))
Kendi aralarında çelişmiş oluyorlar :), bu da umudumu daha fazla düşürüyorhoşuna gitmiştir![]()
Levin kim o ne işe yarıyor
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
İle böyle bir furya başladı twitin yorumlarında. Ben de katıldım o furyaya
![]()
yani ama belkide rekabet yaparlar hiç belli olmazKendi aralarında çelişmiş oluyorlar :), bu da umudumu daha fazla düşürüyor
Şu initial remountu kim vericekse versin electra da uygulayıp yayınlasın napcaklar rekabetiyani ama belkide rekabet yaparlar hiç belli olmaz
demi zaten yüzüp yüzüp sona yaklaştılarŞu initial remountu kim vericekse versin electra da uygulayıp yayınlasın napcaklar rekabeti![]()
Evet ya onu da jbye uyguladıktan sonra yayınlayacaklardemi zaten yüzüp yüzüp sona yaklaştılar![]()
Valla o levin işi karışık dediğin gibi benim electra ile alakam yok dedi, nullpixel bizim levin ile alakamız yok diyor, coolstarda levini bekliyoruz diyorlar.Levin yani morpheus çalışmasını electra ile paylaşmayacağını hatta 12 için çalışmaya başladığını belirtmişti
Kaynak tweetleri
Bunun üzerine yorumlar electranın tersine işlem yapıp arak yapacağı şeklinde iş uzun yani o da 11.3 için çıkarsa
Evet ya onu da jbye uyguladıktan sonra yayınlayacaklar
Valla o levin işi karışık dediğin gibi benim electra ile alakam yok dedi, nullpixel bizim levin ile alakamız yok diyor, coolstarda levini bekliyoruz diyorlar.
Wen eta levine sökmez adam kendine auto blocker yazmış. Direkt bloklarMilleti gaza getirip Levi’nin üzerine salacaklar galiba adamda bıkıp ne haliniz varsa görün deyip verecek hemen
Wen eta a başlıyorum hemen :)
hemen paylaşsınlarda naparlarsa yapsınlarMilleti gaza getirip Levi’nin üzerine salacaklar galiba adamda bıkıp ne haliniz varsa görün deyip verecek hemen
Gerçekten hevesim çok kaçtı. Gelecekse de Temmuz sonu, belki de yaz sonu gibi gelir bence. Belki de hiç gelmez :(Milleti gaza getirip Levi’nin üzerine salacaklar galiba adamda bıkıp ne haliniz varsa görün deyip verecek hemen
Abartma o kadar sürmez yakında çıkarGerçekten hevesim çok kaçtı. Gelecekse de Temmuz sonu, belki de yaz sonu gibi gelir bence. Belki de hiç gelmez :(
Umarım. Sırf bunun için ayrı Twitter hesabı açtım benAbartma o kadar sürmez yakında çıkar
Initial remountu yayınlayacak tek işi o.Ben bu levin anlamadım onu ilk kez duyuyorum o ne iş yapıyor
Umarım. Sırf bunun için ayrı Twitter hesabı açtım ben.
[automerge]1529785004[/automerge]
Initial remountu yayınlayacak tek işi o.
Onun dışında her şey hazır evet ama ne yazık ki ne olduğunu bilmiyorum, mutlaka burada bilen birileri vardır mesajı görünce açıklarlar sanaSenin dediğin ne işe yarıyor bunlar herşey hazır demişler di şimdi bu adam ve yayınlayacağı şey ne işe yarıyor tam olarak anlatırmısın sana zahmet