Peki coming soon ne demek :))
Bende sabırlıydım ama dayanamıyorum artık :)
jb icinde olsaydin ios 8 surumlerinin hemen ardindan yayimlanan jbleri bilmeliydin :)Ee bu jailbreak hep sabır işidir Ben yıllardır bu işin içindeyim hemen çıktığını hatırlamam yani kısacası beklemek gerek
BİR FİDAN BİN İNSAN![]()
bu gece gelecek![]()
Nokia 8 daha iyi mi5s tenGeleceğin telefonu xiaomi.
Apple bu fiuatlara devam ederse 2 sene sonra 10 milyara dayayaycak telefonları.
Xiaomi ise neredeyse yarı fiyatına aynı özellikleri sağlıyor.kendine ait yazılımı da güvenlik ve staniliteyi artırırsa önü açık olacaktır.
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
jb icinde olsaydin ios 8 surumlerinin hemen ardindan yayimlanan jbleri bilmeliydin :)
benim en cok bekledigim ios 9 olmusdu :)Valla kardeş bu jailbreak sabır işidir ben buna dikkat çekmek istedim İngiliz anahtarından beri bu işi bilirim belki iOS 8 sürümünden sonraki jailbreak ın hemen çıkışını hatırlamamış ola bilirim demem oki bu iş sabır işidir
BİR FİDAN BİN İNSAN![]()
benim en cok bekledigim ios 9 olmusdu :)
ios 8 dedimse ios 8in kendisini deyl ard arda cikan jblar icin soyledim onu:)IOS 8 , iPhone 6 ile geldi..
Yaklaşık 3,5 ay Sonra PP Araçı geldi IOS 8 - 8.1.3 ve sonrasında 8.2-8.3.-8.4 (Taig) gelmişti
Sene 2014bir tek IOS 9 Pangu iki hafta Sonra çıkmıştı IOS 9 finalden Sonra (ip6s) sene 2015-10
JailbreakTR
ios 8 dedimse ios 8in kendisini deyl ard arda cikan jblar icin soyledim onu:)
![]()
Daha 300 garanti
İnsanlar duymak istiyorsa Electra 11.3.1 yani 12 değil
JailbreakTR
Eğer insanlar bunu duymak isterlerse, şunu söyleyeceğim: Electra 11.3.1, Electra 12 değil:
![]()
Daha 300 garanti
Yok daha onlar 12 dillendirmeye başladı direk söylemiyorlar yavaş yavaş alıştırıyorlar