Neler yeni

Jailbreak - Sohbet ve Sormak İstedikleriniz

arkadaslar bosuna beklemeyin bu gun coolstar yine ayni zaman 23:00dan sonra tweet atip cikarsa unutun jbyi ay sonuna olmazsada 5 temmuza gibi cikacak. 15 gun icinde cikar sabr edin
Gelişmeler var da herkes kendi kafasında, bi taraftan osiris, electra, polis, safari ile entegreli jailbreakme araçları var. Diğer taraftan cydia allaha emanet, installer5 ve imperium paket yöneticileri. Birleşip te opensource proje yapıp github da yayınlasalar bu işten anlayan herkes seferber olur. Piyasada adam mı yok sanki?

bazıları o kadar emin konuşuyordiki 1 haftayı bulmaz diyorlardı hemen 11.1.1 den 11.3.1 yükseltim onlarda suç aramıyorum suç bende ah akılsız kafam 😊

Hiç paylaşmazlarsa nokia 8 fiyatı 2 binin altına düşerse alırım şuanlık 2000 küsür hepsiburada. Jailbreak lazım bana. İphone stabil ve hoş işletim sistemi ancak bana jb lazım.

Aga ne oldu ya jailbreak çıkmadımı halen
Ula varya ben Allahın sevdiği kuluyum bunların gazına gelip geçmemişim üst sürüme yoksa delirir küfürler yapdırırdım coolstar a
Şu an bile kızıyorum milleti bekletiyorlar diye

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Aga ne oldu ya jailbreak çıkmadımı halen
Ula varya ben Allahın sevdiği kuluyum bunların gazına gelip geçmemişim üst sürüme yoksa delirir küfürler yapdırırdım coolstar a
Şu an bile kızıyorum milleti bekletiyorlar diye

Valla bende öyle abi iyki gecmemisim

Yine ios 11 in tamamının imzaları kapanınca yayınlaycaklar ios 12 yi bekliyorlar, apple ında şimdi. Öyle olacak tüm sürümlere stabil jb çıkacak ios 11 in son sürümünü stabil kullanmak isteyenler jb varsa ios 12 çıktığında ios 11 in son sürümünü i tunes ile restore edin. Aynı ios 10 gibi olacak.
[automerge]1529762659[/automerge]
İş böyle olunca sinirlenmemek elde değil

Bence bu halimize şükredelim iOS 9.2 - 9.3.3 jailbreak ne kadar geç geldiğini biliyoruz. Biraz daha sabır lütfen :)

JailbreakTR

Bence bu halimize şükredelim iOS 9.2 - 9.3.3 jailbreak ne kadar geç geldiğini biliyoruz. Biraz daha sabır lütfen :)

JailbreakTR

Maalesef şükür falan edemem,elimizde sorunsuz kullandığımız electramız varken faceid masalı ile kandırılıp ne olduğu bilinmeyen bataklığa düştük
Ben daha hiç kimse aylar sürecek bir jb için mevcut sürümünü bozmazdı

Reddit te çadır karışık bakalım ne açıklama gelecek coolstar dan yine müzikmi oyunmu?

Maalesef şükür falan edemem,elimizde sorunsuz kullandığımız electramız varken faceid masalı ile kandırılıp ne olduğu bilinmeyen bataklığa düştük
Ben daha hiç kimse aylar sürecek bir jb için mevcut sürümünü bozmazdı

Reddit te çadır karışık bakalım ne açıklama gelecek coolstar dan yine müzikmi oyunmu?

Kişisel tercihiniz, henüz tam detaylar belli değil ama Future Restore kullanırsanız FaceID devre dışı kalıyor. Ya sürümünüzde kalacaktınız ya da şu an olduğu gibi beklemeye devam

JailbreakTR

Kişisel tercihiniz, henüz tam detaylar belli değil ama Future Restore kullanırsanız FaceID devre dışı kalıyor. Ya sürümünüzde kalacaktınız ya da şu an olduğu gibi beklemeye devam

JailbreakTR

Kesin bilgi değil o şuan için.benzer şekilde kimse touchid sini kaybetmedi şuana kadar.
Umarım dediğiniz gibi olur biraz sinir bastı hepimizi açıkcası
Bu yol haritası konusuna takıntılıyım meridian içinde sparkey böyle bir harita paylaşmıştı sonuç hüsran maalesef

Geleceğin telefonu xiaomi.
Apple bu fiuatlara devam ederse 2 sene sonra 10 milyara dayayaycak telefonları.
Xiaomi ise neredeyse yarı fiyatına aynı özellikleri sağlıyor.kendine ait yazılımı da güvenlik ve staniliteyi artırırsa önü açık olacaktır.

Geleceğin telefonu xiaomi.
Apple bu fiuatlara devam ederse 2 sene sonra 10 milyara dayayaycak telefonları.
Xiaomi ise neredeyse yarı fiyatına aynı özellikleri sağlıyor.kendine ait yazılımı da güvenlik ve staniliteyi artırırsa önü açık olacaktır.

Xiaomi zamanla daha çok kullanıcıya ulaşacaktır ancak hiçbir zaman xiaomiyi kırmak jb yapmak onu tartışmak için forum siteleri açılıp aktif olarak takip eden kitlesi olamayacak :)

Geri