Neler yeni

Jailbreak - Sohbet ve Sormak İstedikleriniz

Harbi konuşmuş da ne konuşmuş bari anlatın bizde anlayalım

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
diyor ki yine coolstar milleti kandiriyir bu kadar bagis topladi iphone x aldi san sohret kazanmak istedi oldi.simdide her defasinda soon coming soon 99% tamamlandi diyor. adamlari aptal yerine koyuyor

ŞERİF abi video indirmeye çalışıyorum ama dosya olarak iniyor anlamadim
Konusuda yok forumda

İps 11 de çalışmıyorki o tweak gardaş appstore da download managerlar var
Onlarla indirmeyi dene

Hea bu başkaymım ben diğerine aklım kalmış
Safari downloader sandım

Şu jb gelene kadar kan çıkacak. Millet Ramazan’da nasıl sinirli oluyorsa şuan İPhone kullanıcıları olarak öyleyiz topun patlayıp ezanın okunmasını ve Cydiaya kavuşmayı bekliyoruz. Kafanıza fazla takmayın eninde sonunda çıkacak elinizde şuan jb yok diye soğuduğumuz telefon başkalarının gece rüyalarını süsleyen telefon olabilir.
Birbirimizi sudan sebeplerle kırmayalım. Buralar şuan çok sesli jb geldikten 2 hafta sonra kimseler kalmayacak burada.

İnşallah diyoruz valla forumca :D

Yani apple da tuhaf hareketler yaptı küçücük bir söylentide imza kapatan apple her gün jailbreak geliyor söylentisine rağmen açık tuttu betaları hadi bakalım baraj kapakları kapandı barajda boğulcaz mı görelim
[automerge]1529626630[/automerge]
11.3.1 imzaları kapanmadan önce son kez İTunes ile restore edicektim ama üşendim cihazım otomatik güncellemeli olarak şuan 11.3.1 ayrıyetten tvOS yüklü gelicek jailbreakte sıkıntı çıkmaz değil mi?
Çünkü forumun bazı yerlerinde imzalar açıkken son kez İTunes ile restore edin filan yazıyordu
Benim de 11.3.1 ota dan alındı çok bir sıkıntı yaşatacağını sanmam hatta hiç sıkıntı olacağını sanmam tabii ipx ve faceid kullanıcısı değilsen

Geri