Jailbreak - Sohbet ve Sormak İstedikleriniz

Yönetime sözüm yazdığımız mesajlar siliniyor sebebi nedir ?? sohbet diğilmi jb ile ilgili burası...

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Yanlis anlamalara sebep olabilicek seyler veya resmi olmayan bilgilendirmeler ve resmi olmayan ipa’larla ilgili seyler siliniyor konuyu takip etmeye basladigimdan beri bunlardan birini yapmis olabilirsin

Kategori yönetimini çoluk çocuğamı bıraktınızda sürekli delete yapmayın arkadaşlar sonuçta sohbet dileyen jb ile ilgili yorumda yazar görüşünüde söyler yasakmı tek bunu anlamadımda.

Tapatalk kullanarak iPhone X aracılığıyla gönderildi

Yanlis anlamalara sebep olabilicek seyler veya resmi olmayan bilgilendirmeler ve resmi olmayan ipa’larla ilgili seyler siliniyor konuyu takip etmeye basladigimdan beri bunlardan birini yapmis olabilirsin

Alakası yok jb vermez bunlar dedim..

Silinen postu nasıl bulurum tapatalkta söylermisin? Bunu sen rahatca panelden görebilirsin.İyi forumlar

Sen sohbetine devam et kardeş

IOS 11.3.1 Jailbreak sohbet odası

JailbreakTR

Sen sohbetine devam et kardeş

IOS 11.3.1 Jailbreak sohbet odası

JailbreakTR

Sağol tekrar bi yorum atmam.iphone’u 3 g ilk türkçe jailbreakı tr veren benim ingilizanahtari com aranızda kimler bilir bilmem tek dileğim üyeler bırakın dilediklerini yazsın.
Saygılar

Sağol tekrar bi yorum atmam.iphone’u 3 g ilk türkçe jailbreakı tr veren benim ingilizanahtari com aranızda kimler bilir bilmem tek dileğim üyeler bırakın dilediklerini yazsın.
Saygılar

Hocam bir sorun oluşmuş olabilir ve arkadaşta size yardımcı olmaya çalışıyor ama çok sorun edilicek bir ğroblem değil kanımca sizde anlayışlı olun çünkü zordur yöneticilik bilirsiniz saygılar

Saygılar

Bugün 02.04 ten beri yazılan mesajlar arasında silinen herhangi bir mesajınız yok belki gönderilmemiştir. Daha önceki mesajlardan birisi ise sohbet konuşmaları silinmiyor sadece ipa dosyası paylaşımlarını sildik yanlış anlaşılma olmasın. Yönetime yazdığınız mesajdan önceki son mesajınız 14 haziranda.

Çıkar sabredin. Düşünsenize çıkartan kimse kalmazsa açık olmazsa hic haber olmazsa ne yaparız? Çok yol katetdiler desem yalan olur. Son rütuşlardalar çünkü :) Çıktı çıkacak. Naz yapıyorlar :P

Laiklik elden gidiyyah amcam ya
İzlemek lazım izledim şimdi güldüm

Bak 155 i ararım hea

Strese gerek yok..
Eninde sonunda çıkacak belki bugun belki haftaya belki de 1 aya kadar.
Bu kadar reklam yapıldıktan sonra çıkmama lğksü yok.
Bunlar ekmek bekliyordur, ya da nihai kullanıcılara özel ve kolay yazılım derdindeler.
Mesela apple tv 4 için jailbreak var ama yapması çok meşaketli.

Strese gerek yok..
Eninde sonunda çıkacak belki bugun belki haftaya belki de 1 aya kadar.
Bu kadar reklam yapıldıktan sonra çıkmama lğksü yok.
Bunlar ekmek bekliyordur, ya da nihai kullanıcılara özel ve kolay yazılım derdindeler.
Mesela apple tv 4 için jailbreak var ama yapması çok meşaketli.

Tvye jailbreak kurup ne yapacaksın ?

825647113d0af3b1624eeee4ee43a1ec.png

Bu ne ola ki? :))

Karen in tweakleri 11.3.1 e uyunlu hale getirilmiş onu haber veriyor jailbreak yayınlanınca kullanımda olucak demiş

Hayır onu anladım zaten. Sorduğum resimde işaretlediğim yer. “0day?” yazmış.

Saygılar

Üyeler diledikleri gibi Burada konuşabiliyor, forum kurallarınada saygı duyuluyor, kac gündür burdasiniz ki bu konuya vardınız, dilediklerini yazmalarından kastınız küfür argo ve yanlış bilgilendirme ise buna müsade etmeyiz. argo ve küfürlü sohbetlere göz yuman forum mu olur, eşit bir şekilde herkesin saygı sevgi çerçevesinde birbiriyle sohbet etmesi forumun çok kısıtlı olduğunun değil çok kaliteli olduğunun kanıtina varılır.Diğer husus, yanlış bilgilendirme yapılırda yönetimden bir müdahele olmazsa forumun bir anlamı kalmaz, İnsanlar jailbreak yapabilmek icin aylarca sürümde bekliyorlar, emeklerinin cöp olmasına göz yumamayız. Silinen mesajınız da yoktur, Yorum atmama konusunda da özgursunuz. Yöneticilik yapmış olmanıza rağmen bu şekilde yorumlar atıp aşağılarcasına konuşmanız yöneticilik kavramına çok ters bilmenizi isterim, burda sizin vericeginiz nasihatlara önem verilir ki bu forumda bulunan her üye icin geçerlidir lakin önce bir üslubunuzu düzeltin, insanlara karşı on yargılı olmayın, ve olası bir sorunda bu şekilde tepkiler vermeyin,derim. İyi forumlar

JAlLBREAK OF TURKEY

Geri