Jailbreak - Sohbet ve Sormak İstedikleriniz

c3f8d530249b7e1256461cd27a77346c.png

Testler yapıyorlar bakalım yorumun birinde bu hafta cuma çıkacak diye birşey görmüştüm...

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Arkadaşlar bu konuda yazılan ve olmamasi gereken konuşmaların önüne geçebilmek adına konuyu cevaplara kapattim, sizlerden ricam saygı sevgi çerçevesinde birbirinizle sohbet etmeniz. Eğer ki saygısızlık olumsuz bir durum söz konusu olursa kullanıcıyı bize bildirmeniz yeterlidir, gereken islemler yönetim tarafından gerceklerstirilir. 15 dakka sonra konu tekrar yorumlara açılacaktır sorun yaşan arkadaşlar sorun yaşadığı kullanıcı veya kullanıcıları bildirmesi yeterlidir bilginize.

Jb yapinca cydia’dan tweakleri sorunsuz sekilde yukleyebiliyoruz dimi istedigimizi? Ilk jb yapicam daha once android kullaniyordum rootluyordum istedigim tweak’i yukleyebiliyordum apk olarak cydiada sanirim appstore market gibi tweak yukleyebiliyoruz diledigimiz gibi dogru mudur acaba?

Jb yapinca cydia’dan tweakleri sorunsuz sekilde yukleyebiliyoruz dimi istedigimizi? Ilk jb yapicam daha once android kullaniyordum rootluyordum istedigim tweak’i yukleyebiliyordum apk olarak cydiada sanirim appstore market gibi tweak yukleyebiliyoruz diledigimiz gibi dogru mudur acaba?

repo olayı var onları kuruyorsun sonra tweak kuruyorsun fakat sana arkadaş tavsiyesi her tweak kurulmaz araştırdım hiç jb görmedim fakat çoğu kişi meraktan tweak kura kura elmada kalmış forumda sor MERAK ETTİKLERİNİZ VE SORMAK İSTEDİKLERİNİZ diye konu var sor oraya yüklemeden önce yardım ederler.

Geri