Ahahahahahhaha @muzisyenizm ne yaptın sövdün mü ahahahhaha ya kahkaha attım teşekkür ederim keske benim yerimede söeveydin
Ya ne sövücem dünyayı kurtarmıyorsun insanlara düzgün davran dedim engellediAhahahahahhaha @muzisyenizm ne yaptın sövdün mü ahahahhaha ya kahkaha attım teşekkür ederim keske benim yerimede söeveydin
İşte ben dedim beklenmedik bir zamanda gelecek diye.Sende demiştin bir ara bu akşam gelecek diye.
![]()

Bu futuremidir kuture restoremidir ne onunla 13.1 e restore edebilecekmiyiz jb geldiginde. Shsh kaydi alinmisti. 11.1 den gecis yapabilecekmiyim.
downloading...%99
Bu futuremidir kuture restoremidir ne onunla 13.1 e restore edebilecekmiyiz jb geldiginde. Shsh kaydi alinmisti. 11.1 den gecis yapabilecekmiyim.
downloading...%99
Luca bundan iyiydi değilmi ?
Adam bir SS gösterdi , iki hafta Sonra 24 saatte 7 tane Beta yayınladı
JailbreakTR
repo olayı var onları kuruyorsun sonra tweak kuruyorsun fakat sana arkadaş tavsiyesi her tweak kurulmaz araştırdım hiç jb görmedim fakat çoğu kişi meraktan tweak kura kura elmada kalmış forumda sor MERAK ETTİKLERİNİZ VE SORMAK İSTEDİKLERİNİZ diye konu var sor oraya yüklemeden önce yardım ederler.
aynen öyle app store gibi
Her ios kullanicisi gibi ozellestirmek istiyorum bende ondan çekiniyorum elmada kalirsa jb’tende olurum :)
Tesekkurler :)
ben bu gece demisim :)Neden ne zaman çıkacak diye tahmin oyunu oynamıyoruz. (vakit geçer)
Kazananlara da sayın yönetici bir iyilik düşünür belki.
"PAZAR" DİYORUM
Bekliyoruz da sabir birakmadi insanda coolstarSadece biraz bekle inan bende sen gibiyim
dostum bunların dediği artık geride kaldı biz bununda önündeyiz şuan jailbreak aracı hazır tahminimce sadece paylaşmaları kaldı
Linkleri görebilmek için Giriş yap veya üye ol.bugün yarın en geç 1 haftaya bence burada göreceğiz
Bekliyoruz da sabir birakmadi insanda coolstarBirde mesela uygulama ici ucretsiz satin alim tweakleri var mi cydia’da daha once jb yapanlar bilir galiba
Ve icime dogdu bu gece jb gelicek![]()