Jailbreak - Sohbet ve Sormak İstedikleriniz

Sparktan gelecek ya da gelmiş REMOUNT sorunu çözümü bekleniyor en azından söylenen bu
Hocam sonra dediler ki levin yapacak, hatta millet levine bir sürü dm falan atmış nullriver falan durun atmayın dedi biraz karıştı o konuda işler

Arkadaşlar yerimi bilmiyorum ama ben telefonumu değişicem 7 plus 32 gb mi 8 plus 64 lük mü alsam kararsız kaldım yardımlarınızı bekliyorum

BİR FİDAN BİN İNSAN

Arkadaşlar yerimi bilmiyorum ama ben telefonumu değişicem 7 plus 32 gb mi 8 plus 64 lük mü alsam kararsız kaldım yardımlarınızı bekliyorum

BİR FİDAN BİN İNSAN

Yeri değil ama bu zamanda 32 gb yetersiz çünkü ihtiyaçlar arttı oyun kalitesi foto kalitesi derken hafıza ihtiyacı fazlalaştı ona göre seçim yap

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Yeri değil ama bu zamanda 32 gb yetersiz çünkü ihtiyaçlar arttı oyun kalitesi foto kalitesi derken hafıza ihtiyacı fazlalaştı ona göre seçim yap

Ben de öyle düşündüm tamam teşekkür

BİR FİDAN BİN İNSAN

BİR FİDAN BİN İNSAN

8 plus 64 fiyatına 7 plus 128 öneririm saklama alanı gerçekten önemli tabi benim bakış açımdan çok foto çeken oyun oynayan biri değilim diyorsan kesinlikle 8 plus 64

İnşallah Extender de uyumlu olur bu gelecek sürüm için ve herkes temiz süresiz bir JB kullanır.

JailbreakTR

Artık sözün bittiği yerdeyiz.
bu iş ya meridian gibi uzun sürecek bir duruma gelir yada bu haftasonu biter diye düşünüyorum.

bir ihtimal ios 12 beta olmayan yayımıda bekliyor olabilir,neden bilmem

Geri