Hocam sonra dediler ki levin yapacak, hatta millet levine bir sürü dm falan atmış nullriver falan durun atmayın dedi biraz karıştı o konuda işlerSparktan gelecek ya da gelmiş REMOUNT sorunu çözümü bekleniyor en azından söylenen bu

Arkadaşlar yerimi bilmiyorum ama ben telefonumu değişicem 7 plus 32 gb mi 8 plus 64 lük mü alsam kararsız kaldım yardımlarınızı bekliyorum
BİR FİDAN BİN İNSAN![]()
Ben de öyle düşündüm tamam teşekkürYeri değil ama bu zamanda 32 gb yetersiz çünkü ihtiyaçlar arttı oyun kalitesi foto kalitesi derken hafıza ihtiyacı fazlalaştı ona göre seçim yap
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Arkadaşlar yerimi bilmiyorum ama ben telefonumu değişicem 7 plus 32 gb mi 8 plus 64 lük mü alsam kararsız kaldım yardımlarınızı bekliyorum
BİR FİDAN BİN İNSAN![]()

İmzalar Şuan aktif
BİR FİDAN BİN İNSAN![]()

İmzalar Şuan aktif
Beta imzalarına açıkmı diye nerden bakıyprsunuz dostlar
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Hocam iki ay sabret yeni iphonlar çıkacak bitanesi ucux olacak diyolar 6.1 inçlik iphone x bi onlara bak derim hem a12 işlemciArkadaşlar yerimi bilmiyorum ama ben telefonumu değişicem 7 plus 32 gb mi 8 plus 64 lük mü alsam kararsız kaldım yardımlarınızı bekliyorum
BİR FİDAN BİN İNSAN![]()
Şükür bugünde jb tamamlandı diyor.Sonra İstiklal marşı ve kapanışArkadaşlar ne demek istemiş

1 saat sonra başka sorunu söylerler bunlar ciddi ciddi zaman kazanıyor palavra anlatıyorlar millete ver beta o zaman millette rahat etsin sende rahat etŞükür bugünde jb tamamlandı diyor.Sonra İstiklal marşı ve kapanış
Arkadaşlar ne demek istemiş
Electranın dev hesabı isteyen aracı paylaşıldı mı ? Link var mı ?İPA dosyasına koruma eklemiş (DRM) sadece Cydia İmpactor ile veya Developer hesabı ile ITunes üzerinden yüklenmesi için.
Bu iyi oldu gereksiz sitelerden indirmemek için.
JailbreakTR
Electranın dev hesabı isteyen aracı paylaşıldı mı ? Link var mı ?

Evet ama sitesinde degil dev hesabı istiyo illaki