Hocam merhabalar , ben bu tarz işleri yeni öğrenmeye başladım benim ios 10.3.2 idi hiç güncellemezdim 11 versiyondaki kötü haberlerden dolayı jailbreak yapmaya karar verdim daha sonra cydia açılmayınca 11.4 e yükseltip sorunu çözmüştüm fakat büyük bir aptallık ettim kşke yükseltmez olaydım forumda az çok takip ettim olayları ve 11.3.1 beta 6 sürümüne getirdim ve electra takımının paylaşacağı jaili az çok okudum haberleri filan . 11.3.1 e geri dönme ile ilgili bir şey yazmışlar size atmak istedim belki görmüşsünüzdür bile . Eğer böyle bir imkanım varsa nasıl döndürecem bunu biliyorsanız özet geçip anlatabilir misiniz ? Muhtemelen 11.3.1 beta 6 da çalışmıyacak bende
Resim :
Bu arada son bir sorum daha olacak yardımcı olursanız ; ios 11.3.1 beta 6 ya aldım fakat 11.4 e otomatik güncellemeye çalışıyor bunu kapatmanın yolunu aradım github eklentileri filan , siteler çökmüş maalesef var mı bir çözüm yolu ?
Resim :
Linkleri görebilmek için
Giriş yap veya üye ol.
Bu arada son bir sorum daha olacak yardımcı olursanız ; ios 11.3.1 beta 6 ya aldım fakat 11.4 e otomatik güncellemeye çalışıyor bunu kapatmanın yolunu aradım github eklentileri filan , siteler çökmüş maalesef var mı bir çözüm yolu ?
Son düzenleme: