Neler yeni

Jailbreak - Sohbet ve Sormak İstedikleriniz

Olma ihtimalide yok değil çünkü ios12 baya yenilik barındırıyor ellerindeki açığı 12 ye saklamak isteyebilirler ama şuda var coolstar i linç eder insanlar

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Ben bile bağış yapmadığım, jb den olmadığım halde sinirleniyorsam bağış yapanları, elindeki jb ten olanları hiç düşünemiyorum 😬

Doğubanktan iphone 4 almışım ikinci el telefon jbli gelmişti hey gibi günler hey. İphone ile tanışmam ile jb ile tanışmam aynı zamanlara dayanır. installous da vardı ne günlerdi

Ben bile bağış yapmadığım, jb den olmadığım halde sinirleniyorsam bağış yapanları, elindeki jb ten olanları hiç düşünemiyorum

Valla jailbreak olduğu halde geçenler kızmasın çünkü adam jailbreakli olanların geçmesine gerek yok dedi jailbreaki olmıyanlarda bu üsürüme geçip beklesinler o sürüme jailbreak açığı var dedi hemen çıkarıcam demedi ama
Eninde sonunda çıkıcak zaten ama ne zaman orası muamma

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

iOS 12 çıkacakta stabil sürüm denk gelecekte imzalar kapanacakta tekrar araç entegre edilecekte yıl sonunu bulur o muhabbete girerlerse

Coolstarın paylaştığı resimde yine yok ana ekranda electra uygulaması. Acaba eskisi gibi PC’den mi yapılacak jb ?

Birden çok açık olduğu için daha az stabil olan açıkla araç çıkacak diğer açığı kullanmayacaklar sanırım
coolstar 2 saat once demis ki 0day acigi ios 11.3.1 de kullanilmiyacak
[automerge]1529413624[/automerge]
Coolstarın paylaştığı resimde yine yok ana ekranda electra uygulaması. Acaba eskisi gibi PC’den mi yapılacak jb ?
oyle olsa iyi olur :)
[automerge]1529413650[/automerge]
Ee şimdi yalanmı oldu bu jb :)
neden?

coolstar spark zhengin rootfs remountunu ios electra1131 de kullanacak. 0day acigini ise ios 12 icin sakladi. bu iyi oldu...

Söylediği şey 0day açığı bu 11.3.1 kullanılmayacak 12 saklanacak bunda Zheng in gönderdiği remount çözümünü kullancam diyor bekleme filan yok

Geri