Neler yeni

Jailbreak - Sohbet ve Sormak İstedikleriniz

Beyler burayı chat sayfasına çevirdiniz vallah...

Jailbreak sohbet odası dedik Coolstar'a nüfüz cüzdanı çıkardınız🤦‍♂️

JailbreakTR

Ya muhabbet olmasa çekilirmi bu sıkıntılı bekleyiş dimi ama

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Beyler burayı chat sayfasına çevirdiniz vallah...

Jailbreak sohbet odası dedik Coolstar'a nüfüz cüzdanı çıkardınız🤦‍♂️

JailbreakTR
Chat yeri diyince aklıma 4 yıl önceki unuttuğum bir forum,debrid vb link generator hesaplarından çeviri yapan adminler aklıma geldi.

eğer rootfs remount kısmını halledemezlerde 0day e yöneleceklermiş. yani kesin değil şimdilik arkadşalar ;)

Ext3nder nasıl kurulur?
Ne işe yarar?
JB ile bir ilgisi var mı?
Anlatırmısınız..

İOS 11.3.1 RESMEN JAİLBREAK YAYİNLANDİ bu haberi gorebilicekmiyiz bu sene yav sksjsj

Zaten yayınlandı senin haberin yokmu hatta 11.4 bile çıktı hatta ios12 nin betalarıda çıktı

Ben cevap yazana dwk süzenlemişsin jailbrwak diye

Direk final gelecek beta meta yok diyor.Şuan ne aşamada acaba ne kadar sürer bilgi verse kimse kasmayacak

Bir ara bu ios 11.3.1 jb için apple ile ortak çalışılacak diyorlardı ondan dolayı apple ios 11.3 beta imzalarını kapatmadı? Ortak jb olur gibi bir düşünce var. Direk final jb geliyor hemde.

Bir ara bu ios 11.3.1 jb için apple ile ortak çalışılacak diyorlardı ondan dolayı apple ios 11.3 beta imzalarını kapatmadı? Ortak jb olur gibi bir düşünce var. Direk final jb geliyor hemde.

Öyle birşey yok çıkarın onu kafanızdan.
Sizin bir işletim sisteminiz olsa bunu jailbreak yapmak için başkasıyla mı çalışırsınız.( açık bulmak değil bahsettiğim)

JailbreakTR

Öyle birşey yok çıkarın onu kafanızdan.
Sizin bir işletim sisteminiz olsa bunu jailbreak yapmak için başkasıyla mı çalışırsınız.( açık bulmak değil bahsettiğim)

JailbreakTR

İnsanlar rahat edecekse veya jailbreak gibi milleti sevindirecekse neden olmasin

Geri