Sonunda kayda değer haber geldi bir hafta sürmez artık.Coolstar sessizliğini bozdu sonundaEkli dosyayı görüntüle 4226
Sonunda kayda değer haber geldi bir hafta sürmez artık.Coolstar sessizliğini bozdu sonundaEkli dosyayı görüntüle 4226
Futurestore işlemi deneseydiniz sonuçta istediğiniz zaman 11.4 yada 12 geçebilirsinizben wifi sorunu oldugundan guncelliyorum ios 11.4 e. cihazim 5s ios 11.3.1 ne bildirim geliyor ne bir sey wifide olunca
Bi hareketlilik var Twitter de bakalım
BİR FİDAN BİN İNSAN![]()
Dostum buldun mu konuyu?Beyler jailbreak siz uygulama yukleyebilir miyiz impactor ile 11.3.1 e?
Tamamdır buldum. Tutuapp ile yapılacak. Bu tutuapp’te uygulamaların eski sürümünü yükleme var mı?Dostum buldun mu konuyu?
Ben bu olayı anlamadım ki coolstar 11.3.1 ipx almadı mı da sanal makine de deniyor bu pwn diyor ki coolstar sanal makinede denedi başarılı oldu şimdi ben 11.3.1 yüklü olan test cihazımda deneyeceğim başarılı olursa salıcazAz kaldı inşallah. Cihazlarında test edildikten sonra onaylanabilir.:-) bugün yarın açıklanır . Son demlerindeyiz artık
Aynen öyleBi gün erken yattık :) Olaylar olaylar
Sadece yayınlaması kaldı anladığım kadarıyla aynı yamaları iOS 12 için deneyecekmiş keşke bizimkini yayınlasan be oğlum-kızım
[automerge]1529208778[/automerge]
Ben bu olayı anlamadım ki coolstar 11.3.1 ipx almadı mı da sanal makine de deniyor bu pwn diyor ki coolstar sanal makinede denedi başarılı oldu şimdi ben 11.3.1 yüklü olan test cihazımda deneyeceğim başarılı olursa salıcaz
Bi gün erken yattık :) Olaylar olaylar
Sadece yayınlaması kaldı anladığım kadarıyla aynı yamaları iOS 12 için deneyecekmiş keşke bizimkini yayınlasan be oğlum-kızım
[automerge]1529208778[/automerge]
Ben bu olayı anlamadım ki coolstar 11.3.1 ipx almadı mı da sanal makine de deniyor bu pwn diyor ki coolstar sanal makinede denedi başarılı oldu şimdi ben 11.3.1 yüklü olan test cihazımda deneyeceğim başarılı olursa salıcaz
iOS’un sanal Makinesi mi varmış bir de ?
Kesin salıcak mı ? Yine bekletmesinler de sonra.![]()
CorelliumHQ diye bisey galiba yeni
Elin gavuru neler yapıyor diyesi geliyor insanın.![]()
CorelliumHQ; sanki fiziksel bir ios cihaz varmışcasına sanal sistem oluşturan bir emülatör.Developerlar bu emu sayesinde gerçek telefona sahip olmadan istediği ios cihazı ve ios sürümü ile geliştirme yapabilirler.
Coolstar 0 day açığı bulduğunu ve bunun ios 12 de çalışmasını umduğunu yazmış.
Coolstarın dediğine göre Cydia nın çalışmaması sorunu çözülmüş.Tam bir jb oluşturmak için remount sorununun kaldığını belirtmiş.Halbuki umang sorunun çözümünü paylaşmış olmasına rağmen.