Keşke açsalar direk düşürürdük sürümleri
Ben düşürmezdim shsh alırdım ilerde kullanırız :)))
Coolstar döndü.Ne güzel dönüyorsun reis Mevlana gibisin
Ne diyor :)
Anlaşılan bunalmış kendini şarkıya vermiş
BİR FİDAN BİN İNSAN![]()
Zihnini açıyor , tosladı yine
JailbreakTR
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
En azından 11.2.6 kadar olan bölümü verseydi bir denerdik
JailbreakTR
Öyle görünüyorki bitirmeden bir halt vermeyecek ve o bitirdiğinde future restore yoluda kapanmış olucak ve bende pişman olnuş olucam
Öyle görünüyorki bitirmeden bir halt vermeyecek ve o bitirdiğinde future restore yoluda kapanmış olucak ve bende pişman olnuş olucam
Oraya doğru gidiyor maalesef..
Ben halen inanmıyorum 11'e bunun JB çıkartığını..
JailbreakTR
Kimse daha okuldan bile mezun olmamışken sırf ipad ve iphone x almak için kötü isim yapmak istemez bu sektörde o yüzden rahat olun coolstar biraz kafayı toparladıktan sonra yardımlı ya da yardımsız çıkarır jailbreak i.O çıkarmasa bile birileri kesin çıkartır merak etme
Ama dedim ya uzun sürebilir belki
Şuda var eğer bu jailbreak çıkarmazsa küfürü yer millet ona bağış yaptı parayı aldı yanladı
9.3 den safari jailbreak i hatırlarsınız JailbreakMe nin güncelleneceği söyleniyor inşallah olur en sevdiğim metot :):)
Bu ne yapıyor safariden exploiti işlettirip cihaza cydia mı kuruyor
9.3 den safari jailbreak i hatırlarsınız JailbreakMe nin güncelleneceği söyleniyor inşallah olur en sevdiğim metot :):)
Aynen hocam mantık o şekilde 9.3 bu şekilde jailbreaklenebiliyordu gelirse efsane olurBu ne yapıyor safariden exploiti işlettirip cihaza cydia mı kuruyor
Anladığım kadarıyla safaride pdf açıyorsun exploit çalışıyor. Open source yaparlarsa sıkıntı olmaz mı. Piyasadaki siyah şapkalılar kendi kodlarını exploit e ekleyip fake pdf leri yayınlarlarsa ciddi hacklenmeler olur.Aynen hocam mantık o şekilde 9.3 bu şekilde jailbreaklenebiliyordu gelirse efsane olur
@serif61
Anladığım kadarıyla safaride pdf açıyorsun exploit çalışıyor. Open source yaparlarsa sıkıntı olmaz mı. Piyasadaki siyah şapkalılar kendi kodlarını exploit e ekleyip fake pdf leri yayınlarlarsa ciddi hacklenmeler olur.
Jailbreakme' yi codex ten saurik satın almıştı yanlış hatırlamıyorsam. Eğer saurik te 11.3.1 e el attıysa yaşadık :-)