Neler yeni

Jailbreak - Sohbet ve Sormak İstedikleriniz

En azından 11.2.6 kadar olan bölümü verseydi bir denerdik

JailbreakTR

Öyle görünüyorki bitirmeden bir halt vermeyecek ve o bitirdiğinde future restore yoluda kapanmış olucak ve bende pişman olnuş olucam

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Öyle görünüyorki bitirmeden bir halt vermeyecek ve o bitirdiğinde future restore yoluda kapanmış olucak ve bende pişman olnuş olucam

Oraya doğru gidiyor maalesef..
Ben halen inanmıyorum 11'e bunun JB çıkartığını..🤦‍♂️

JailbreakTR

Oraya doğru gidiyor maalesef..
Ben halen inanmıyorum 11'e bunun JB çıkartığını..🤦‍♂️

JailbreakTR

O çıkarmasa bile birileri kesin çıkartır merak etme
Ama dedim ya uzun sürebilir belki
Şuda var eğer bu jailbreak çıkarmazsa küfürü yer millet ona bağış yaptı parayı aldı yanladı

O çıkarmasa bile birileri kesin çıkartır merak etme
Ama dedim ya uzun sürebilir belki
Şuda var eğer bu jailbreak çıkarmazsa küfürü yer millet ona bağış yaptı parayı aldı yanladı

Kimse daha okuldan bile mezun olmamışken sırf ipad ve iphone x almak için kötü isim yapmak istemez bu sektörde o yüzden rahat olun coolstar biraz kafayı toparladıktan sonra yardımlı ya da yardımsız çıkarır jailbreak i.

Adam bayağı fon müzikte Müslüm baba çalıyor 😂 Çok üstüne gidiyorlar cidden küfürler filan bilmiyorum yani ne gerek var küserse görürler ki bence küstü bayramda küslük olmaz be coolstar

Aynen hocam mantık o şekilde 9.3 bu şekilde jailbreaklenebiliyordu gelirse efsane olur
@serif61
Anladığım kadarıyla safaride pdf açıyorsun exploit çalışıyor. Open source yaparlarsa sıkıntı olmaz mı. Piyasadaki siyah şapkalılar kendi kodlarını exploit e ekleyip fake pdf leri yayınlarlarsa ciddi hacklenmeler olur.

Anladığım kadarıyla safaride pdf açıyorsun exploit çalışıyor. Open source yaparlarsa sıkıntı olmaz mı. Piyasadaki siyah şapkalılar kendi kodlarını exploit e ekleyip fake pdf leri yayınlarlarsa ciddi hacklenmeler olur.

Zaten çok da güvenli değil işte öyle bilmediğin yerden değil official adresinden yüklemek lazım büyük sıkıntılar doğurur dikkat etmek lazım yayıncının websitesi illaki olur ordan almak lazım :)

Jailbreakme' yi codex ten saurik satın almıştı yanlış hatırlamıyorsam. Eğer saurik te 11.3.1 e el attıysa yaşadık :-)

Jailbreakme' yi codex ten saurik satın almıştı yanlış hatırlamıyorsam. Eğer saurik te 11.3.1 e el attıysa yaşadık :-)

@RimeX bir ekleme daha yapayım şimdiye kadar pek sorun olmasa da aslında jailbreak genel olarak öyle düşündüğünde çok da güvenli bir işlem değil iOS u hackleyen adamların eline telefonunu veriyorsun :) ha bu beni caydırır mı hayır 😂 sonuna kadar jailbreak

@Porcellis hocam haklısın codexten almıştı ama saurik valla tövbe etmiş gibi ya kimler çağırdı gelmedi saurik devri biteli çok oldu kanımca bence başka biri kullanacak o sistemi

Geri