Jailbreak için sadece dosya erişimi yetmiyor maalesef. Bir çok aracın sorunsuz çalıştığından emin olunması gerekiyor.root erişimine izin veren REBIRTH adında bir IPA yayınlandı. 1-2 gün içinde JB çıkar
Jailbreak için sadece dosya erişimi yetmiyor maalesef. Bir çok aracın sorunsuz çalıştığından emin olunması gerekiyor.root erişimine izin veren REBIRTH adında bir IPA yayınlandı. 1-2 gün içinde JB çıkar
Coolstar a demediğimizi bırakmadık
Sonunda küstü sanırım
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Başkan bu sefer cidden sıkıntı var sanırım :)
Electrayı çıkarırken sürekli haber veriyor muydu coolstar ? Şöyle yaptım, şunun yapılması gerek falan diye yoksa direk çıkarıyor muydu ? Ona göre beklentiye girelim ya da girmeyelim.![]()
Electrayı çıkarırken sürekli haber veriyor muydu coolstar ? Şöyle yaptım, şunun yapılması gerek falan diye yoksa direk çıkarıyor muydu ? Ona göre beklentiye girelim ya da girmeyelim.![]()
O adamı da niye bu kadar sıkıştırırlar anlamam şükredin adam böyle bi şeyle uğraşıyor :))
electra zamanında küstükten sonra bi süre sustu.. ondan sonra zaten son haliyle geldiElectrayı çıkarırken sürekli haber veriyor muydu coolstar ? Şöyle yaptım, şunun yapılması gerek falan diye yoksa direk çıkarıyor muydu ? Ona göre beklentiye girelim ya da girmeyelim.![]()
electra zamanında küstükten sonra bi süre sustu.. ondan sonra zaten son haliyle geldi
Çıkarır uğraşıyordur bencede üzerine fazla gitmemek gerek
BİR FİDAN BİN İNSAN![]()
Biz dönelim 11.1e electra gelmez :)) çok sıktılar
Bu arada arkadaşlar aklınızda olsun.. Houdini den dolayı elmada kalanlar olmaya başlamış.. hep dediğimzi gibi kullanmayın![]()
Beklemezsen 11.4'emi geçeceksin?
JailbreakTR
Öyle bir şansın varsa neden duruyorsun ben olsam anında dönerim
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
onu bende anlamadım halaOnunda neyini kullanırlar anlamam badges için mi yüklüyorlar :)))