Neler yeni

Jailbreak - Sohbet ve Sormak İstedikleriniz

Başkan bu sefer cidden sıkıntı var sanırım :)

Yok hacı o bence çaktırmadan uğraşıyor jailbreakla
Çok uzun zaman almaz bitince salar ortalığa
Kızmış olsada bırakmaz sadece sorulardan ve kulak çınlamalarından uzaklaşmak istemiştir

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Electrayı çıkarırken sürekli haber veriyor muydu coolstar ? Şöyle yaptım, şunun yapılması gerek falan diye yoksa direk çıkarıyor muydu ? Ona göre beklentiye girelim ya da girmeyelim. 😁

Electrayı çıkarırken sürekli haber veriyor muydu coolstar ? Şöyle yaptım, şunun yapılması gerek falan diye yoksa direk çıkarıyor muydu ? Ona göre beklentiye girelim ya da girmeyelim.

Onda da bir ara küstüydü bıraktı twit atmayı filan sonra geri döndü

O adamı da niye bu kadar sıkıştırırlar anlamam şükredin adam böyle bi şeyle uğraşıyor :))

Electrayı çıkarırken sürekli haber veriyor muydu coolstar ? Şöyle yaptım, şunun yapılması gerek falan diye yoksa direk çıkarıyor muydu ? Ona göre beklentiye girelim ya da girmeyelim.

Beklemezsen 11.4'emi geçeceksin?

JailbreakTR

O adamı da niye bu kadar sıkıştırırlar anlamam şükredin adam böyle bi şeyle uğraşıyor :))

Jailbreak dünyası daima bu şekildeydi
İnsanlar istedikleri hemen yerine getirilsin istiyor doğrumu hayır değil
Ama böyle işte

Biz eskiden pazarda sattığımız ürünlerin sonu
Kalınca bedavaya dağıttığımız zamanlar oluyordu neden poşet yok diye şikayet edenler oluyordu

Gerçekten çok üzerine gidiliyor. Taciz boyutuna ulaşıyor Discord sohbetinde de konuşulmuştu. Hakarete varan Mesajlar oluyor sonuçta insan ve yıpranıyor. Bizde forum üyeleri olarak hassasiyet gösterirsek çok azda olsa bir katkımız olur

Electrayı çıkarırken sürekli haber veriyor muydu coolstar ? Şöyle yaptım, şunun yapılması gerek falan diye yoksa direk çıkarıyor muydu ? Ona göre beklentiye girelim ya da girmeyelim. 😁
electra zamanında küstükten sonra bi süre sustu.. ondan sonra zaten son haliyle geldi

Çıkarır uğraşıyordur bencede üzerine fazla gitmemek gerek

BİR FİDAN BİN İNSAN

Zaten çoğu gitmiş azı kalmışken yarım bırakmaz
O kadar emek vermiş mutlaka çıkarır
Ama bir sonraki jailbreak için uğraşırmı orası muamma işte

Bu arada arkadaşlar aklınızda olsun.. Houdini den dolayı elmada kalanlar olmaya başlamış.. hep dediğimzi gibi kullanmayın :D

Geri