BİR FİDAN BİN İNSAN

Bayram namazındaydı evet
Önümde saf tutmuştu
Adam namazda bile integer ları hesaplıyordu
O derece jailbreakle bozmuş
Bende cuma için sözleştim birazdan buluşup cumaya geçicez ama belki gelemem diyordu
Bizim çocuklar jailbreak bekliyorlar benden diye
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Allah’ım beni bu jb bekleyenlerden özellikle Ömer’den koru diye dua ettiğini duydum
Hocam bi karar verin, bu arkadaş bayan ise cuma namazında ne işi varYa ömerden çok şikayetçi
Zaten
Kadını çalıştırıyormuş merdiven silmeye gönderiyormuş beni çok dövüyor diye yakınıyor
Twitterda sürekli
Hocam bi karar verin, bu arkadaş bayan ise cuma namazında ne işi var![]()
Yok yav coolstar bizim camideydiÖmer işte döve döve kişilik
Kaybı yaşatmış adama şey kadına amannnn neyse ona
Aklıma gelmişken sultan ahmet camiiinde cumazı kılan kadınlara da rastladım ben bir ara gittiğimde
Haftasonu bir yoğunluk bekliyoruz umarım sizinde söylediğiniz gibi ortalık yıkılırBugün niye bu kadar durgunluk var, amerikada saat şuan sabah 4-5 civarı herhalde millet yatıyor. Vsf den sonra ortalık yıkılır dedim de millet gizliden mi yürütüyor çalışmaları anlamadım Twitter ve burda f5 yapmaktan ciğerim soldu. Bir yandan da düşünmüyor değilim bu coolstar ın finalleri de bitti en son LoL güncelliyordu oyuna mı daldı naptı.
Bu hintli arkadaş kalıcı r/w yayınlamıştı sistem her boot olduğunda jailbreak li olarak mı açılacak telefon anlamına geliyor bu? Eğer öyle ise onun sessizliği olabilir diye düşünüyorum geliştiriciler araçlarını güncellemeyle uğraşmayıp bir yayınlayıp pir yayınlamak istiyor olabilirler (bence).Haftasonu bir yoğunluk bekliyoruz umarım sizinde söylediğiniz gibi ortalık yıkılır
Ronaldinho nickli sen misin?Ekli dosyayı görüntüle 4211
Electra takımındaki en önemli kişiyle konuştum kendisi bizim gibi insanlar yüzünden coolstarın dinlenmeye gittiğini söyledi baya baya saydırdı
iyi cevap vermiş sanaEkli dosyayı görüntüle 4211
Electra takımındaki en önemli kişiyle konuştum kendisi bizim gibi insanlar yüzünden coolstarın dinlenmeye gittiğini söyledi baya baya saydırdı
Evet hocam benim cevap vermesini beklemeden yazdım ama bayağı sağlam giydirdiRonaldinho nickli sen misin?
[automerge]1529068675[/automerge]
Kıvılcım gelmeye başladı alev alması temennisiyle..
Daha önceden bi muhabbetimiz var kendisiyle nasıl deme çok uzun mevzu unutmuştur dedim ama silmemiş demekki eski mesajlarıiyi cevap vermiş sananormal pek cevap vermiyor özel mesajlara
![]()
Aynen hocam gerçi bu değişik bi adam şaka da yapıyor olabilir ne dediğini anlayamıyorsun pek baya sinirli ya ne desem tersledi@Doktor o zamn madem coolstar dinlenmeye gitti, bayrama odaklanalım şimdilik![]()
Aynen hocam gerçi bu değişik bi adam şaka da yapıyor olabilir ne dediğini anlayamıyorsun pek baya sinirli ya ne desem tersledi
Nerden biliyoruz durdurulduğunu?Eğer Resmi bir Jailbreak çıkacaksa oda Coolstar tarafından yayınlanır.
Bu senin konuştuğun Adamda sadece ortalıkta ordan oraya zıplıyor.. çırak gibi birşey...
Jailbreak şu anda resmen durduruldu ve ileri gidemiyor Coolstar.
Çünkü: Reboot ve Tweaklerin çalışması oturmuyor.. yani yeniden başlatmada sorunlar var..
Beklemekten başka çare Yok.
JailbreakTR
Nerden biliyoruz durdurulduğunu?