Cevabı bilen varsa arkadaşa yardımcı olalımPardon görülmedi sanırım
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
bende COOLSTAR ile evleneceğim
IOS 11.4 kapanırsa kötü olur FR için..
11.4.1 Beta 2 den sonra finale geçebilir gelecek hafta..
10 gün içinde JB çıkması lazım ve aynı zamanda Güncel FR
hmmm...
JailbreakTR
İyi iyi, bir yandan Houdini, Osiris, Electra rekabet iyidir.Houduni dev gereltirmeyen ipa yayınlandı bilginize
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
İyi iyi, bir yandan Houdini, Osiris, Electra rekabet iyidir.
Kanka ben taraf tutmam rekabetin olduğu ortamda kazançlı kullanıcı olur. Örnek intel kaç senenin ileriki teknolojisini amd ryzen ile atak yapınca nasıl saldı.Electra'ya rakip değiller dostum gözünü seveyim kimse coolstarım kadar iyi yapamaz <3
Ben bu ingilizce bilgimle hiç bir şey anlamadım tercümesini de yapsaydın ustaGüncel haberleri burdan öğrenin
![]()
VFS expoit ve IOS 11 - 11.3.1 arası
JailbreakTR
Ben bu ingilizce bilgimle hiç bir şey anlamadım tercümesini de yapsaydın usta
+1 bende merak ediyorum yalnız houdini cihazı yeniden başlatıyormuş sürekli kuracaklar beta 2 yi beklesin en geç yarına gelirmişbu hoidini kurarsak manuel tweak kura bilirmiyiz?
Yok onu gördüm zaten efsane paylaşmış dedim sayılardan mı bir anlam çıkaracazİngilizcelik hiçbir şey yok orda yeni exploit 11.0-11.3.1 arasını destekliyor.
JailbreakTR
evet twitterda bende okudum biri yazmis yeniden baslatiyormus telefonu+1 bende merak ediyorum yalnız houdini cihazı yeniden başlatıyormuş sürekli kuracaklar beta 2 yi beklesin en geç yarına gelirmiş
Hocam açın chat'ide ısınalım biraz. Bu arada kanalda yerimi kaptım. ( İlktim ss alana kadar gelmişler :d )
Adam resurrection remix kullanıyor dağılınHocam açın chat'ide ısınalım biraz. Bu arada kanalda yerimi kaptım. ( İlktim ss alana kadar gelmişler :d )