Neler yeni

Jailbreak - Sohbet ve Sormak İstedikleriniz

Osiris Jailbreak aracı hakkında ne düşünüyorsunuz, geliştiricisinin videosunu izledim benim aracımın çok eksiği var cydia kurulu gelmeyecek belki installer 5 gelir (onu da başka bir geliştiricinin katkıları ile jailbreak aracına dahil edebilirmiş) cydia dan daha iyi bir yükleme aracı dedi. Bir de bu çalışmamı kendimi geliştirmek ve jailbreak öğrenmek adına yaptım ilk jailbreak çalışma, coolstar benden daha iyi şeyler yapar coolstar ı bekleyin dedi.
@efsane6 @gokmenecer

İnstaller 5 kullanmayı isterim. Çok modern ve güzel duruyor. App Store gibi detaylı her şey. Cydia’da güncellense güzel olurdu da işte yapmayınca başındaki adam. 😂

Osiris Jailbreak aracı hakkında ne düşünüyorsunuz, geliştiricisinin videosunu izledim benim aracımın çok eksiği var cydia kurulu gelmeyecek belki installer 5 gelir (onu da başka bir geliştiricinin katkıları ile jailbreak aracına dahil edebilirmiş) cydia dan daha iyi bir yükleme aracı dedi. Bir de bu çalışmamı kendimi geliştirmek ve jailbreak öğrenmek adına yaptım ilk jailbreak çalışma, coolstar benden daha iyi şeyler yapar coolstar ı bekleyin dedi.
@efsane6 @gokmenecer

Osiris , jonathan levin ile ortaklaşa yapılmış bir proje , LiberiOS gibi kalabilir yada geliştirilebilir..
Cydia güncellemesi olmadığı sürece bu araç sadece ROOT erişimini sağlar ve Yeni nesil üstünde çalışabilir.. İnstaller 5 belki entegre olur ama Cydia gibi uyuşmaz.

JailbreakTR

İnstaller 5 kullanmayı isterim. Çok modern ve güzel duruyor. App Store gibi detaylı her şey. Cydia’da güncellense güzel olurdu da işte yapmayınca başındaki adam. 😂
Bende beğendim installer5 i, biraz cydia da ter atalım sonra kullanırız installer5 i :D
[automerge]1528907192[/automerge]
Osiris , jonathan levin ile ortaklaşa yapılmış bir proje , LiberiOS gibi kalabilir yada geliştirilebilir..
Cydia güncellemesi olmadığı sürece bu araç sadece ROOT erişimini sağlar ve Yeni nesil üstünde çalışabilir.. İnstaller 5 belki entegre olur ama Cydia gibi uyuşmaz.

JailbreakTR
Görüşlerin için teşekkürler.

Şahsen ben riske girmem.Coolstarın aracı hariç araç kullanmam.Kullanan varsa bilgi verebilir
Alper ben zaten yüklemeyeceğim sadece videosunu izledim arkadaşın açıklamalarını yazdım araç hakkında ne düşünüyorsunuz böyle böyle diyor geliştiricisi diye, biraz yanlış anlaşılma olmuş sanırım :)

Alper ben zaten yüklemeyeceğim sadece videosunu izledim arkadaşın açıklamalarını yazdım araç hakkında ne düşünüyorsunuz böyle böyle diyor geliştiricisi diye, biraz yanlış anlaşılma olmuş sanırım :)

Yok yok anladım dostum.Demek istediğim ben güvenemiyorum farklı araçlara :)

yaklaşık 1 saatlik durumu özetlemek gerekirse;
-Ian Beer sonunda geliştirici hesabı gerektirmeyen açığı paylaştı.
-BU açık diğer açığa göre daha kararsız
-Hal böyle olunca bu açık ile kararlı ve stabil bir jailbreak geliştirmek biraz süre alabilir.
-Bir yandan da geliştiricilerin yaklaşık 1.5 haftadır ortaya çıkardıkları ve üzerinde çalıştırdıkları projelerine bu açığı entegre etmeye çalışacaklar
-Tabii ki bahsettiğimiz bu açığı entegre ederken de, bu projeleri daha da geliştirmeleeri gerekecek

Şimdilik yine bekleme safhasındayız.. İnanıyorum ki bu sefer çok uzun sürmeyecektir :okay:

Torngatın dev hesabı gerektirmeyen sürümü çıkmış yani cydia bulunmayan araçlar bir bir dev hesabı gerektirmeyen sürümlerini çıkarır bir iki günde bakalım coolstar baba ne yapacak ama ortam hızlandı.

şimdilik kullanmayın mümkün olduğunca... Torngat sevdiğim bir uygulama.
Electra çıktığında bile son ana kadar hep telefonumda yüklü tuttuğum bir uygulamaydı ama şimdilik bence uzak dursun herkes..

Unutmayın ki, son 1.5 haftada bile mevcut exploitle nereden nereye gelindi. O yüzden bekleyin biraz daha yüklemek için ;)

şimdilik kullanmayın mümkün olduğunca... Torngat sevdiğim bir uygulama.
Electra çıktığında bile son ana kadar hep telefonumda yüklü tuttuğum bir uygulamaydı ama şimdilik bence uzak dursun herkes..

Unutmayın ki, son 1.5 haftada bile mevcut exploitle nereden nereye gelindi. O yüzden bekleyin biraz daha yüklemek için ;)
Hocam selamlar ben hiç kullanmadım torngatı yapabildikleri nedir anlatman mümkün mü?

Geri