İan beer sanırım
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Bugün suskunsunElma'da mı kaldın Yoksa
Keşke elmada kalsada rahatlasakŞaka tabiki güle güle kullansın
JailbreakTR
JailbreakTR
FR aracı shsh kayıtlı sürümlere geri dönmeye mi yarıyor? Benim shsh’de 10.3 falan vardı sanırımFR aracı çıkarsa 11.2.6 bile dönebilirsin
FR aracı shsh kayıtlı sürümlere geri dönmeye mi yarıyor? Benim shsh’de 10.3 falan vardı sanırım
İmzası açık olan sürümler için kayıt alınabiliyorShhs kaydı aldığımda 11.4 kaydını aldı en son. İmzalar kapandığı için mi?
Ekli dosyayı görüntüle 4079
Tamamdır teşekkürler.İmzası açık olan sürümler için kayıt alınabiliyor
JailbreakTR
İyide o adama boşuna bağış yapılmıyor kaç kere araç çıkardı çalışma yaptı icraati var yani.Yoksa kimse havadan kimseye bağış yapmaz.Senin dediğini yapanlar var ama 1-2 enayinin 1 doları hariç para toplayamazsın.Kanka baksana adam mıdır kadın mıdır neyse artık iphone x ipad pro parası çıkardı ya la belki bizde düşürürüz böyle arapları falan ne donateler aldı
@serif61 Ömer her twitin altına dev account? Diye yorum atıyor![]()
Adam jailbreak le kafayı bozdu ya resmen biri iftara davet etse dev account varsa gelirim diycek nerdeyse
![]()
![]()
Sanki adam jb kullanıyordu.Zaten bekliyor 1 senedir 2 hafta bekleyemedi
abi o kadar şanslısın ki şuan var ya kaç senedir jb bekliyorum bir denk getirip kullanamadımAdam jailbreak le kafayı bozdu ya resmen biri iftara davet etse dev account varsa gelirim diycek nerdeyse
abi o kadar şanslısın ki şuan var ya kaç senedir jb bekliyorum bir denk getirip kullanamadım
sağolasın abi senin de saygılarÇözüm basit daima eski sürümde kalıcaksın sazanlık yapmayacaksın her söylenene inanmıyacak sabredip bekliyceksin merakını bastırmayı biliceksin ve sonuç eninde sonunda jailbreaki yakalamış olursun güncel sürüme geçicem diye meraklanırsan jailbreakli sürümü asla yakalıyamazsın hayırlı kandillerin olsun kardeşim sevgiler
Dev account? Gerekli mi
Dev account? Gerekli mi