Neler yeni

Jailbreak - Sohbet ve Sormak İstedikleriniz

ne jailbreakmış anasını satayım önceden hemen çıkardı ya şimdi herkes kendisi yapmaya çalışıyor önceden birlik beraberlik vardı. keşke Türkler de yapabilse jailbreak aracı.

Coolstarın 2 haftada takipçisi 20bin kadar arttı.Bu demektir ki 11.3.1’e talep çok ve son zamanlarda en çok kitleye hitap edecek bir araç olacak.Tabiki çıkarsa :D

Bugün suskunsun Elma'da mı kaldın Yoksa

JailbreakTR

Yok be hocam iyyim çok şükür tövbe de elmada kalmak mı en büyük bedduayı etdin bana sanki bu gün off günüm ve evdeydim yemek pişirdim ve sevgilim
Şehir dışına gitdi onu yolcu ettim terminalden
Birde bu forumda bir kardeşimiz varya ömer onun twitterinde bir hikaye vardı onu okudum yarıda bırakmış yazdım ama cevap vermedi ömerrr hikayeyi tamamla yada kaynak ver ordan okuyalım aklımda kaldı

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Vay hain vay ne çok düşmanım varmış ya la benim

Kanka baksana adam mıdır kadın mıdır neyse artık iphone x ipad pro parası çıkardı ya la belki bizde düşürürüz böyle arapları falan ne donateler aldı
İyide o adama boşuna bağış yapılmıyor kaç kere araç çıkardı çalışma yaptı icraati var yani.Yoksa kimse havadan kimseye bağış yapmaz.Senin dediğini yapanlar var ama 1-2 enayinin 1 doları hariç para toplayamazsın.

Adam jailbreak le kafayı bozdu ya resmen biri iftara davet etse dev account varsa gelirim diycek nerdeyse

abi o kadar şanslısın ki şuan var ya kaç senedir jb bekliyorum bir denk getirip kullanamadım

abi o kadar şanslısın ki şuan var ya kaç senedir jb bekliyorum bir denk getirip kullanamadım

Çözüm basit daima eski sürümde kalıcaksın sazanlık yapmayacaksın her söylenene inanmıyacak sabredip bekliyceksin merakını bastırmayı biliceksin ve sonuç eninde sonunda jailbreaki yakalamış olursun güncel sürüme geçicem diye meraklanırsan jailbreakli sürümü asla yakalıyamazsın hayırlı kandillerin olsun kardeşim sevgiler

Çözüm basit daima eski sürümde kalıcaksın sazanlık yapmayacaksın her söylenene inanmıyacak sabredip bekliyceksin merakını bastırmayı biliceksin ve sonuç eninde sonunda jailbreaki yakalamış olursun güncel sürüme geçicem diye meraklanırsan jailbreakli sürümü asla yakalıyamazsın hayırlı kandillerin olsun kardeşim sevgiler

sağolasın abi senin de saygılar

Geri